09:07 uur 07-08-2017

Edwards lanceert makkelijk te gebruiken P3 draagbare vacuümmeter

BURGESS HILL, England–(BUSINESS WIRE)— Edwards introduceert het P3 portable vacuümmeetsysteem. Een gebruiksvriendelijk, op batterijen werkend apparaat met een eigen display voor de gemeten druk, en dat is ideaal voor serviceonderhoud ter plekke en in-situ drukcontroles. De P3 is in staat om drukmetingen te verrichten, zowel op locatie als een vaste plaats bij allerlei installaties, inclusief service-, onderhouds-, universiteits- of labaratoriumapplicaties.

De Piezo Pirani sensor maakt drukmetingen van alle veelvoorkomende typen gas mogelijk, in het gebied van 1200 tot 5×10 -4 mbar. Met de geïntegreerde batterij kan het apparaat gekoppeld worden aan elk gewenst meetpunt en de resultaten direct weergeven of opslaan. Er is plaats voor 2000 waarden. Alle opgeslagen data kan via een USB-aansluiting geëxporteerd worden.

Edwards Launches Easy to Use P3 Handheld Vacuum Gauge

BURGESS HILL, England–(BUSINESS WIRE)– Edwards is introducing the P3 handheld vacuum measuring system. An easy to use, battery powered device with direct on-board display of measured pressure, which is ideal for on-site service calls and in-situ pressure checking. The P3 can provide mobile and fixed pressure measurement for installations of all kinds, including service, maintenance, universities or laboratory applications.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here:
http://www.businesswire.com/news/home/20170728005354/en/

Edwards Launches Easy to Use P3 Handheld Vacuum Gauge (Photo: Business Wire)

Edwards Launches Easy to Use P3 Handheld Vacuum Gauge (Photo: Business Wire)

The Piezo Pirani sensor enables pressure measurement of all common gas types, in the range of 1200 to 5×10
-4 mbar. With the integrated battery, the device can be attached and operated at any pressure point, and directly display or store up to 2000 values – all data values stored can be exported via USB.

“We are delighted to launch our new hand held P3 pressure gauge”, commented Dave Goodwin, Senior Product Manager, High Vacuum, Edwards. “It is simple to use and ready to go, and with no need for a separate controller or power supply, it is perfect for quickly checking vacuum installations and pump performance.”

Full details can be found at
www.edwardsvacuum.com

About Edwards

Edwards is a leading developer and manufacturer of sophisticated vacuum products, exhaust management systems and related value-added services. These are integral to manufacturing processes for semiconductors, flat panel displays, LEDs and solar cells; are used within an increasingly diverse range of industrial processes including power, glass and other coating applications, steel and other metallurgy, pharmaceutical and chemical; and for both scientific instruments and a wide range of R&D applications.

Edwards has over 4,000 employees worldwide engaged in the design, manufacture and support of high technology vacuum and exhaust management equipment. Edwards has state-of-the-art manufacturing facilities in Europe, Asia and North America.

Contacts

Edwards
Rebecca Walder
+44 (0) 1293 603103
PR@edwardsvacuum.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr