11:32 uur 03-08-2017

SwissBioLab biedt een natuurlijke remedie die de negatieve symptomen van overmatige alcohol- en voedselconsumptie deze zomer bestrijdt

SION, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Om volledig te kunnen genieten van alle festiviteiten zonder de nadelige gevolgen ervan te ondervinden, hebben twee Zwitserse ondernemers al hun inspanningen gericht op onderzoek naar de ontwikkeling van een remedie die de ongewenste symptomen van overmatige alcohol- en voedselconsumptie effectief kan bestrijden.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170802006184/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

Nooit meer vermoeidheid, buikpijn, misselijkheid en katers! Na vier jaar onderzoek lanceerde het nieuwe bedrijf SwissBioLab Sàrl in juni 2017 Alpx Stay Fit ®, het eerste natuurlijke voedingssupplement voor mensen die ten volle van het leven willen genieten. Dit middel in de vorm van een kauwtablet kan (zonder water) worden ingenomen tijdens of na een periode van overmatig eten en drinken.

Vol vertrouwen in de werkzaamheid van het middel, zoekt het bedrijf de publiciteit door consumenten via de website  https://myalpx.com in de gelegenheid te stellen Alpx Stay Fit ® deze zomer gratis te testen.

Overmatig eten en drinken veroorzaakt vrije radicalen

Oxidatieve stress is gedefinieerd als een teveel aan vrije radicalen in het lichaam.

In het geval van overmatige alcohol- of voedselconsumptie verhoogt ons lichaam de productie van vrije radicalen, die gewoonlijk worden geneutraliseerd door de antioxidanten in ons lichaam. Een overvloed aan vrije radicalen resulteert echter in oxidatieve stress, hetgeen schadelijk is voor onze gezondheid en celfuncties. Het lichaam heeft daarom extra antioxidanten nodig om het evenwicht te herstellen.

Er zijn nog een aantal andere factoren die een hoge productie van vrije radicalen veroorzaken, zoals stress, tabak, luchtvervuiling, intensieve lichamelijke inspanning, slaapgebrek, enzovoort.

Alpx Stay Fit ® komt te hulp!

Dankzij de actieve bestanddelen, rijk aan vitamine A, C, E, selenium en Zwitserse plantenextracten met spijsvertering bevorderende en antioxiderende eigenschappen, biedt Alpx Stay Fit ® een effectieve bestrijding van oxidatieve stress, waardoor ons lichaam wordt beschermd tegen de excessen van het dagelijks leven. Een 100% Zwitsers product.

In het geval van alcoholconsumptie optimaliseert Alpx Stay Fit® het vermogen van onze stofwisseling om alcohol op een natuurlijke wijze af te breken, waardoor de ongewenste symptomen die zijn verbonden aan dronkenschap, het alcoholgehalte in het bloed en een kater aanzienlijk worden verlaagd.

Alpx Stay Fit ® is reeds verkrijgbaar online, in sommige restaurants en in de meeste apotheken in Zwitserland.

Voor meer informatie.

Download het perspakket  MyAlpx.com/presse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mevr. Amélie G. Helgoualc’h
Public relations manager
alpx.stayfit@swissbiolab.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr