10:53 uur 02-08-2017

print24.com introduceert sterk verkorte levertijden in heel Europa

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printshop UNITEDPRINT SE, waartoe onder andere het gerenommeerde merk print24.com behoort, verkort de levertijden in heel Europa aanzienlijk en levert nu al producten binnen 1 dag!

Met onmiddellijke ingang biedt print24.com nog kortere levertijden, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa! Diverse Topsellers, waaronder Flyers, Briefkaarten en Posters, zijn nu nog sneller leverbaar. Vanaf nu ontvangen print24-klanten de producten in kwestie binnen drie dagen bij standaardlevering, binnen twee dagen bij expreslevering en binnen één dag bij prioritylevering – conform het motto “3…2…1…bezorgd!”

“Dankzij de nieuwe levertijden en de mogelijkheid om producten bij standaardlevering zonder extra kosten al binnen drie dagen te ontvangen, beschikken onze klanten over nog meer flexibiliteit bij belangrijke bestellingen of bestellingen die laat worden geplaatst”, aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor innovatie/marketing bij print24.com.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Marcel Sohrmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr