16:44 uur 18-07-2017

The invest.com Group kondigt tokengeneratie-evenement aan voor Stox, een nieuw voorspellingsmarktplatform

TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– In haar voortgaande streven naar de democratisering van investeringen voor iedereen maakt The invest.com Group vandaag een komend tokengeneratie-evenement bekend voor Stox, een nieuw voorspellingsgebaseerd handelsplatform.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170718005920/nl/

invest.com is opgericht in 2014, heeft een team van 200 medewerkers in dienst in vijf landen, heeft 3 miljoen geregistreerde klanten en genereerde in 2016 $ 50 miljoen aan jaaromzet.

Stox zal worden uitgegeven als een smart token dat gebruik maakt van het Bancor-protocol, dat door het team is beoordeeld als de beste op blockchains gebaseerde liquiditeitsoplossing.

STX zal BNT in reserve houden, wat zal zorgen voor een continue en hoge liquiditeit, waardoor iedereen STX direct kan kopen via het smart token met Ether, en STX ook terug kan liquideren naar Ether – met name met lage slippage en geen spread.

“We zijn enthousiast om samen te werken met Stox en ondersteunen hun inspanningen om een pionierlid te worden in het Bancor-netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat de gegarandeerde liquiditeit en de stabiliteit van STX ten goede zullen komen aan tokenhouders, het Stox-project in het algemeen en een sterke casestudy zal bieden voor het Bancor-protocol,”  aldus Eyal Hertzog, Chief of Product, Bancor.

Dit tokengeneratie-evenement zal Stox in staat stellen een handelsplatform voor de voorspellingsmarkt te ontwikkelen waarmee STX-houders crowdsourced informatie en hun eigen voorspellingen kunnen gebruiken om het resultaat van een gebeurtenis te voorstellen binnen een breed scala aan categorieën. Slimme contracten zullen de afstemming beheren op basis van de kans op uitkomsten, de omvangen van de massa die deelnemen aan de voorspellingsgebeurtenissen, evenals de eerste onderpanden.

Een van de kenmerken van het op blockchains gebaseerde platform zal zijn dat het voortdurend verandert. Dit betekent dat voorspellingspatronen en -beoordelingen zullen wijzigen op basis van dagelijks voorkomende gebeurtenissen. Gebruikers kunnen ook voorspellingspeilingen maken, zodat ze op elk gewenst moment een positie kunnen innemen ten aanzien van specifieke gebeurtenissen. Toegangsprijzen voor een specifieke peiling kunnen bijvoorbeeld veranderen en fluctueren op basis van de voorspelde waarden.

“Stox is een transformatieve stap in ons traject, omdat het ons in staat stelt de kracht van blockchains te combineren met de reeks infrastructuur-, technische, verkoop- en marketingmiddelen die momenteel de drijvende factor achter invest.com zijn,” stelde Ophir Gertner, oprichter van The invest.com Group.

Ga voor nadere informatie en de officiële Stox-whitepaper naar: http://www.stox.com

Over invest.com:

invest.com werd opgericht in 2014 en is een online financiële dienstverlener die financiële expertise combineert met baanbrekende technologie om slimme investeringen eenvoudig en betaalbaar te maken voor zowel beginnende als professionele handelaren. Het bedrijf, dat gereguleerd wordt door de Cyprus Securities and Exchange Commission, heeft momenteel meer dan 200 werknemers in 5 landen in dienst. Meer informatie op: www.invest.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Blonde 2.0 voor invest.com
Molly Winik, +972 58-4433219
molly@blonde20.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr