16:20 uur 18-07-2017

Andersen Tax maakt debuut in Israël bekend

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De naam Andersen zal deze week in Israël en het Midden-Oosten debuteren wanneer Beneli Tax officieel de naam Andersen aanneemt als aangesloten firma van Andersen Global. De belastingfirma, gevestigd in Tel Aviv, ging een samenwerkingsovereenkomst aan met Andersen Global in januari 2017, en is nu een volledig lid actief onder de naam Andersen Tax.

“We zijn blij om onze relatie met Andersen Global te formaliseren en de naam Andersen aan te nemen die onze waarden zo duidelijk vertegenwoordigt”, zei Ilan Ben-Eli, lead Partner van Andersen Tax in Israel. “Onze prioriteit blijft altijd uitstekende service voor onze cliënten, en de integratie met onze Andersen-collega’s overal ter wereld versterkt onze internationale capaciteiten.”

Onder de naam Andersen Tax zal het bedrijf doorgaan met het ondersteunen van Amerikaanse en Israëlische multinationals, startups en vermogende individuen met hun internationale belastingaangelegenheden waaronder overnames en fusies, belasting due diligence, vermogenscompensatie, fiscale boekhouding en belastingefficiënte bedrijfsstructurering.

Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz, voegde toe: “Gedurende hun tijd bij ons als zowel samenwerkende firma en nu als lidfirma, hebben Ilan en zijn team een diepe toewijding aan hun cliënten en de groei van onze vooruitstrevende globale organisatie laten zien. Israël is een internationale hub voor technologische en innovatieve ontwikkelingen. Als een cruciale markt voor onze firma, kijk ik ernaar uit om de sterke basis die we in het Midden-Oosten hebben gecreëerd te versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van deelnemende bedrijven met meer dan 2.000 professionals en een vertegenwoordiging in meer dan 68 locaties wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr