10:12 uur 14-07-2017

Madison Realty Capital verstrekt bouwlening van $ 270,0 miljoen voor multifunctionele ontwikkeling op voormalige locatie van brouwerij Rheingold in Bushwick

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– MRC gaf eerder een overbruggingslening voor acquisitie van de locatie en voorafgaande ontwikkeling, en biedt nu volledige bouwfinanciering voor het project. De ontwikkelaar beschikt over alle nodige goedkeuringen van het NYC Department of Buildings en NYC Housing Preservation & Development, en de bouw is al goed op gang.

“Deze transactie bood een geweldige kans voor MRC. We kennen de kredietnemer goed, daar we reeds diverse vorige projecten voor ze gefinancierd hebben. En we kennen Bushwick goed door onze eerdere investeringen in de buurt,” aldus Josh Zegen, medeoprichter en Managing Principal van MRC. “De goedkeuringen zijn al aanwezig, de bouw is goed onderweg en de kredietnemer heeft aanzienlijk eigen vermogen geïnvesteerd in de ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat dit grote hoogprofielproject succesvol zal zijn en we zijn verheugd om daarbij een belangrijke rol te spelen door het verstrekken van de financiering van de bouw.”

De nieuwbouw is gelegen aan 123 Melrose Street en 54 Noll Street in Bushwick, die beide onderdeel waren van het voormalige brouwerijcomplex van Rheingold. De bouw in het gebouw aan 54 Noll is op het hoogste punt aangeland, de ramen zijn bijna volledig geïnstalleerd en men is nu bezig met de omkadering.

De fundering voor het gebouw aan 123 Melrose is voltooid en er wordt momenteel beton gegoten voor de onderste verdiepingen. De locatie heeft toegezegde 421a-belastingvoordelen en het residentiële gedeelte van de ontwikkeling omvat een betaalbare component.

Over Madison Realty Capital (MRC)

MRC is een vastgoedbeleggingsonderneming in New York die beleggingen in onroerend goed en schuldinvesteringen in de middelmarkt nastreeft. MRC werd opgericht in 2004 en heeft geïnvesteerd in transacties ter waarde van circa $ 6,0 miljard in de multifamilie-, retail-, kantoor-, industriële en hotelsector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Great Ink Communications: 212-741-2977
Tom Nolan – tom@greatink.com
of
Eric Waters – eric.waters@greatink.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr