16:19 uur 12-07-2017

Andersen Global begint uitbreiding in Turkije

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is trots om de toevoeging van een kantoor in Turkije te kunnen aankondigen door middel van een samenwerkingsovereenkomst met NAZALI Tax & Legal, een toonaangevend adviesbureau voor fiscale en juridische zaken, met vestigingen in Istanbul, Ankara, Izmir en Bursa. De toevoeging van NAZALI Tax & Legal als een samenwerkend bedrijf van Andersen Global maakt deel uit van Andersens huidige strategie om een groter platform in de regio op te bouwen. Het Nazali-team staat onder leiding van oprichter en Managing Partner, Ersin Nazali.

“Onze filosofie is altijd de oprichting en het behoud van een vertrouwensrelatie met onze klanten waar we objectieve en de allerbeste service kunnen bieden geweest, en zal dat altijd blijven. Dit samenwerkingsverband zal ons in staat stellen om onze capaciteiten te bundelen zodat we een nog betere naadloze en uitmuntende service kunnen bieden wereldwijd,” aldus Ersin Nazali. “Daarnaast is deze samenwerking een zeer belangrijke indicator van het internationale vertrouwen in en de belangstelling voor de Turkse economie gedurende de komende periode. Turkije is een centrum voor fiscale en juridische dienstverlening die aan Midden-Oosterse en Centraal-Aziatische landen verstrekt wordt, dus de dienstverlening die aan onze plaatselijke en internationale klanten en landen aangeboden wordt zal in deze context gediversifieerd en uitgebreider zijn.”

NAZALI Tax & Legal is sinds zijn oprichting in 2015, in Turkije uitgegroeid tot een van de toonaangevende advocatenkantoren op het gebied van belasting en juridische zaken. De professionals bij NAZALI Tax & Legal bieden aan een grote hoeveelheid nationale en internationale klanten juridische en fiscale adviesdiensten, voor een breed scala van industrieën, waaronder advies op het gebied van bedrijfs- en handelsrecht, bedrijfsherstructurering, belastingwetgeving, sociaal verzekeringsrecht en arbeidsrecht, douane en internationaal handelsrecht, intellectueel eigendomsrecht, proces en handhavingsrecht en faillissementsrecht.

“De uitbreiding naar Turkey is significant en ook strategisch als gevolg van de geografische ligging van het land tussen Europa en Azië,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax. “De enorme groei en ontwikkeling van de firma in zo’n korte tijd is een indicatie van de ondernemingszin van Ersin en de professionals bij NAZALI Tax & Legal, alsmede van het hoge kaliber personen die zich bij ons zullen aansluiten.”

De toetreding van Nazali tot Andersen Global gaat gepaard met meer dan 60 fiscale en juridisch professionals en dit zal na verwachting in de komende 12 maanden verdubbelen.Andersen Global heeft nu wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 68 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr