16:22 uur 06-07-2017

Andersen Global kondigt Internationale Raad van Bestuur aan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots de benoeming bekend van zijn Internationale Raad van Bestuur onder leiding van Mondiaal Voorzitter en Bedrijfsleider, Mark Vorsatz. Andersen Global is in 2014 opgericht als de internationale entiteit rondom de ontwikkeling van een model voor naadloze professionele dienstverlening die belasting- en juridische diensten aanbiedt die wereldwijd de beste in hun klasse zijn. Via zijn lidfirma’s en samenwerkende firma’s is Andersen Global nu aanwezig in ruim 20 landen en de Internationale Raad van Bestuur is opgezet als onderdeel van de algehele bestuursstructuur ter ondersteuning van de mondiale organisatie terwijl deze zich voortdurend uitbreidt.

Negen nieuwe leden treden toe tot het bestuur van de organisatie en brengen een scala aan achtergronden, ervaringen en gezichtspunten met zich mee: Bill Amon, Delphine Bariani, Ilan Ben-Eli, Pablo Ibanez, Joseph Karczewski, Ellen MacNeil, Jaime Olleros, Dorice Pepin en Joseph Toce.

“Het doet mij bijzonder veel genoegen dit Internationaal Bestuur bekend te maken en te gaan samenwerken met de negen bestuursleden die hebben bewezen dat zij de nodige achtergrond en het referentiekader hebben om daadwerkelijk een waardevolle bijdrage te leveren aan de organisatie en het bestuursproces,” aldus Voorzitter en CEO, Mark Vorsatz. “Al deze personen belichamen de geest van hetgeen wij trachten te bereiken en van de kwaliteiten en kenmerken van de cultuur bij Andersen en onze manier van zakendoen.”

De nieuwe Bestuursleden zijn onder anderen:

  • Bill Amon, Beherend Partner van kantoor Andersen Tax in Los Angeles
  • Delphine Bariani, Partner bij STCPartners in Frankrijk (Parijs)
  • Ilan Ben-Eli, Hoofdpartner van Andersen Tax in Israël (Tel Aviv)
  • Pablo Ibanez, Beherend Partner van Juridische Diensten bij Andersen Tax & Legal in Mexico (Mexico Stad)
  • Joseph Karczewski, Algemeen Directeur Centrale Regio VS (Chicago)
  • Ellen MacNeil, Algemeen Directeur van U.S. National Tax (Washington, D.C.)
  • Jaime Olleros, Beherend Partner van Andersen Tax & Legal in Spanje (Madrid)
  • Dorice Pepin, Algemeen Directeur bij Andersen Tax (Chicago)
  • Joseph Toce, Algemeen Directeur Oostelijke Regio VS (New York)

Voorzitter en CEO: Mark Vorsatz (San Francisco)

Uitbreiding van dit eerste Internationale Bestuur gaat gelijk op met de groei van de organisatie. Andersen Global is momenteel aanwezig in ruim 64 locaties over de hele wereld via zijn lidfirma’s en samenwerkende firma’s en verwacht daar voor het eind van het jaar nog ten minste 10 locaties aan toe te voegen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr