15:19 uur 05-07-2017

Andersen Tax gaat van start in Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Tax gaat van start in Afrika nu de voormalige partners van WTS ADEBIYI & Associates, een belastingonderneming in Nigeria, de naam Andersen gaan voeren. Het bedrijf, dat als samenwerkingspartner begon in mei 2017, heeft locaties in zowel Lagos als Abuja. Deze week worden ze lid van Andersen Global en zullen ze gaan handelen onder de naam Andersen Tax.

“De adoptie van de naam Andersen is de logische volgende stap voor onze uitbreidingsinspanningen in deze belangrijke Afrikaanse markt. De demografie van Nigeria maakt dit een van de snelst groeiende economieën van elk land ter wereld en wordt gezien als de poort naar Midden- en West-Afrika. Onze groei hier is onderdeel van een bredere strategie om onze aanwezigheid in de regio uit te breiden”, zei Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz. “Daarnaast heb ik de toewijding gezien voor vooraanstaande klantenservice die Olaleye en zijn team hebben laten zien sinds ze een aantal maanden geleden bij ons kwamen, en ze dragen echt de waarden uit waarvoor onze organisatie staat.”

Onder de naam Andersen Tax zal het bedrijf belasting- en juridische diensten blijven bieden voor internationale, multinationale en individuele klanten in Nigeria, West-Afrika en wereldwijd. De specialisatiegebieden zullen belastingadvies en regelgevingsdiensten, transfer pricing, energie en infrastructuur, consumenten en industriële markten, familiair vermogensbeheer en private cliënten, en belastingarbitrage/procesvoering omvatten.

Leidinggevend partner van Andersen Tax in Nigeria, Olaleye Adebiyi, voegde toe: “Ik kijk uit naar een verdere samenwerking met het team van Andersen nu onze relatie formeler wordt. Als voormalig Arthur Andersen-professional, waardeer ik het belang en de impact van werken met gelijkgestemde partners over de hele wereld waarmee we een commitment delen voor rentmeesterschap, transparantie en een internationaal naadloze service.”

Andersen Global is een internationale associatie van deelnemende bedrijven met meer dan 2.000 professionals en een vertegenwoordiging in meer dan 64 locaties wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr