09:45 uur 04-07-2017

Philips introduceert de nieuwste versie van zijn spraak-naar-tekst service

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de wereldwijde nr. 1 op het gebied van professionele dicteeroplossingen, introduceert de nieuwste versie van zijn Philips SpeechLive dicteerworkflow software. De nieuwste release biedt een volledig geïntegreerde spraakherkennings- en transcriptieservice waardoor opnames nog sneller in tekst kunnen worden omgezet. Spraakopnames kunnen om het even waar gemaakt worden met behulp van een voice recorder of een mobiele app en kunnen snel worden omgezet in geschreven documenten. Hierdoor kunnen drukbezette professionals tijd en middelen besparen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170704005017/nl/

Philips SpeechLive (Photo: Business Wire)Philips SpeechLive (Photo: Business Wire)

Philips SpeechLive verhoogt flexibiliteit en productiviteit

De nieuwe update biedt verschillende voordelen voor zowel de account administrators als voor de individuele gebruikers. “Gebaseerd op de erg waardevolle feedback van onze klanten, hebben we een aantal veranderingen in ons systeem aangebracht, waardoor het creëren van documenten nu nog sneller en makkelijker verloopt dan ooit” legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions uit. Auteurs en transcribenten kunnen genieten van een uitgebreid pakket van nieuwe opties, waaronder aanpasbare pop-up meldingen, zoek- en filterfuncties, een archieffolder en een full online player voor elke gebruiker.

De backoffice medewerkers genieten van nieuwe verbeteringen

Transcribenten krijgen nu meer controle over hun instellingen en kunnen deze naar wens aanpassen. Ze zullen gebaat zijn met de instellingen voor auto backspace en aanpasbare spoelsnelheid, met de directe toegang tot alle dictaten van een auteur binnen een nieuwe mapweergave in boomstructuur en met de mogelijkheid tot configureren van het voetpedaal. “Als u dringend iets moet uitgetypt hebben wanneer uw assistent(e) afwezig is, of ziek, of gewoon te druk bezig, kunnen onze goedgetrainde transcriptiemedewerkers dit overnemen voor u” vervolgt Dr Brauner. Opnames kunnen gelijk wanneer verstuurd worden naar de Philips SpeechLive Transcriptie Serviceen worden verwerkt binnen een korte doorlooptijd.

Verbeterd gebruiksgemak voor account administrators

Account administrators kunnen makkelijker en sneller gebruikers toevoegen en aanpassen. Andere voordelen van de nieuwe update zijn een verkort aantal vereiste kliks om gebruikers achtereenvolgens toe te voegen, een beter overzicht van de activeringsstatus van de gebruikers en een configureerbare automatische archivering van afgewerkte dictaten.

Recorder app biedt volledige mobiliteit

Philips brengt ook een nieuwe update uit van zijn voice recorder app waarmee notities en ideeën van waar dan ook kunnen worden opgenomen. De gratis dicteerapp biedt een uitstekende opnamekwaliteit en nieuwe professionele functies zoals het invoegen of het uitknippen van specifieke fragmenten, handige share functies en een speciale “car mode” voor veilig en eenvoudig gebruik tijdens het rijden. “Of we nu net uit de rechtbank komen, in een ander kantoor zijn of gewoon thuis, het doet er niet toe. We kunnen onze dictaten onmiddellijk voor transcriptie doorsturen naar onze secretaresses,” zegt Dan Hutchinson, Managing Director bij Cooke and Hutchinson, een vermaard Australisch advocatenkantoor.

Voor een gratis test van Philips SpeechLive ga naar:

www.speechlive.com

www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk al seen deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals het mobiele Philips SpeechAir apparaat, de Philips PocketMemo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium USB dictateermicrofoon en de Philips voice recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions volgen op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 160529-1744
www.philip s.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr