10:05 uur 03-07-2017

C.H. Robinson kondigt de opening van de New Strategic Ocean Gateway aan

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson, een van de toonaangevende leveranciers van derdepartylogistiek (3PL), blijft zich inzetten voor de wereldwijde groei door een nieuwe ’minder dan een containerlading’ (LCL) poort in Antwerpen, België, te openen. De LCL-poort in Antwerpen breidt het netwerk van het bedrijf in Europa uit, waaronder lucht- en oceaanfaciliteiten in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, en Italië.

‘Met de opening van de LCL-gateway in Antwerpen zullen we onze klanten kunnen bedienen met een bredere dienstverlening voor Noord-Amerika en Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland)’, zegt Ivo Aris, Vice President Europe Global Forwarding. ‘We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze klanten flexibiliteit te bieden in hun diensten, ondersteund door de ervaring en vaardigheden van onze teams’.

Naast de nieuwe Gateway-dienst in Antwerpen, levert C.H. Robinson FCL-diensten vanuit deze locatie en heeft dat sinds mei 2015 gedaan. De Antwerpse LCL Ocean Gateway is strategisch gelegen in Europa, met verbindingen vanuit de rest van Europa, zonder grenzen, via het netwerk van C.H. Robinson dat bestaat uit 45 wegvervoer, zee- en luchtvrachtkantoren in de regio.

C.H. Robinson heeft ook onlangs de overname van APC Logistics in Australië en Nieuw-Zeeland aangekondigd. ‘De overname heeft ons ook geholpen nieuwe deuren te openen voor onze klanten in markten als Australië en Nieuw-Zeeland. Tegelijkertijd bieden wij onze klanten wereldwijd een hogere mate van transparantie via Navisphere ®, het meest wereldwijd verbonden technologische ecosysteem.’

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren in de hele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, ervaren in het opbouwen van relaties en gericht op het helpen van onze klanten. De onderneming, onze Stichting en onze werknemers dragen jaarlijks bij aan een verscheidenheid aan organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Ga voor meer informatie naar http://www.chrobinson.com of bekijk onze  bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketing Manager
Marianne.myburgh@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr