14:24 uur 29-06-2017

TNT Express operaties verstoord

MEMPHIS, Tennessee–(BUSINESS WIRE)– FedEx Corporation (NYSE: FDX) heeft vandaag bekendgemaakt dat de wereldwijde operaties van haar dochteronderneming, TNT Express, aanzienlijk zijn beïnvloed door de infiltratie van een informatiesysteemvirus. Terwijl operaties en communicatiesystemen van TNT Express zijn verstoord, is er voor zover bekend geen gegevensinbreuk opgetreden. De activiteiten van alle andere FedEx-bedrijven zijn niet beïnvloed en de diensten worden onder de normale voorwaarden verstrekt.

Remediëringsmaatregelingen en rampenplannen worden momenteel zo snel mogelijk geïmplementeerd. Binnenlandse en regionale netwerkdiensten van TNT Express zijn grotendeels operationeel, alhoewel vertraagd opererend. We ondervinden op dit moment ook vertragingen in intercontinentale diensten van TNT Express. Wij bieden een volledig assortiment van diensten via FedEx Express aan als alternatief.

Updates over de beschikbaarheid van de service zullen, terwijl de systemen worden hersteld, periodiek worden verstrekt. Klanten die geactualiseerde informatie over de beschikbaarheid van de dienst nodig hebben, dienen TNT Express Customer Service te bellen of de website van TNT Express te bezoeken via tnt.com.

We kunnen de financiële gevolgen van deze serviceonderbreking op dit moment niet vaststellen, maar het kan substantieel zijn.

Over FedEx

FedEx Corp. (NYSE: FDX) biedt klanten en bedrijven wereldwijd een brede portfolio van transport, e-commerce en zakelijke diensten. Met een jaarlijkse omzet van $ 60 miljard biedt het bedrijf geïntegreerde bedrijfsapplicaties via operationele bedrijven die collectief en onder leiding van het gerespecteerde FedEx-merk concurreren en samenwerken. Consistent gerangschikt onder de meest bewonderde en betrouwbare werkgevers ter wereld, inspireert FedEx haar meer dan 400.000 teamleden om ‘absoluut en positief’ over veiligheid, de hoogste ethische en professionele normen en de behoeften van hun klanten en gemeenschappen te blijven. Bezoek about.fedex.com voor meer informatie over hoe FedEx mensen en kansen over de hele wereld verbindt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FedEx
Mediarelaties:
Patrick Fitzgerald, 901-818-7300

Check out our twitter: @NewsNovumpr