10:42 uur 28-06-2017

wehkamp kiest voor Performance Horizon om marketingprogramma voor partners en gelieerde bedrijven te beheren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Performance Horizon, leverancier van het vooraanstaande SaaS-platform voor het schalen van samenwerkingsverbanden, is door wehkamp geselecteerd om directe controle over haar beheer van partners en gelieerde bedrijven uit te oefenen, van de tracking tot de indienstname.

wehkamp, een van de toonaangevende en meest gevestigde online retailers in Nederland, heeft een server-to-server integratie geïmplementeerd met Performance Horizon. Dit niveau van integratie levert in realtime een verhoogde mate van automatisering en nauwkeurigheid van de rapportage. Indienstname op basis van statistieken zoals SKU, productcategorie, levensduurwaarde voor klanten, of specifieke acties waren het belangrijkst voor wehkamp, samen met het spotten en handelen op basis van trends in realtime. Performance Horizon stelt wehkamp in staat om partners en gelieerde bedrijven snel te betalen met afrekeningen binnen 24 uurs.

“Online en mobiele shoppers zoeken voortdurend naar de beste deals, en het is van wezenlijk belang voor het succes van wehkamp dat we beschikken over het beste hulpmiddel om verbinding te maken met die partners die ons merk vertegenwoordigen,” aldus Marije Snijder, affiliate marketeer van wehkamp. “Performance Horizon biedt technologie met retailspecifieke configuraties die we nodig hebben om de winstgevendheid van elke verkoop goed te begrijpen en de relaties met partners en gelieerde bedrijven te optimaliseren door middel van gedeelde en transparante prestatiegegevens.”

Een indrukwekkend portfolio van toonaangevende Nederlandse e-commerce en reismerken vertrouwt op het ondernemingsplatform van Performance Horizon om hun samenwerkingsverbanden te schalen ter bevordering van de werving van nieuwe klanten, de omzetstijging en de verhoging van de winstgevendheid. Met het platform kunnen klanten partnerschappen op schaal beheren, de prestaties van de partners optimaliseren, de reconciliatie automatiseren en gegevens integreren in de bestaande workflows en systemen via de open architectuur, alsmede partnerbetalingen wereldwijd verwerken.

“Om one-to-one marketing op schaal te verwezenlijken, moeten e-commerce-retailers en hun marketingpartners realtime inzichten delen om sterkere relaties op te bouwen, de waarde te bepalen en de prestaties te verbeteren,” stelde Sean Sewell, mede-oprichter en VP Revenue EMEA van Performance Horizon. “Met Performance Horizon kan wehkamp de omzetgroei stimuleren en de marges verhogen via haar meest winstgevende partners, terwijl het bedrijf tegelijkertijd profiteert van ongeëvenaarde rapportagemogelijkheden en technische ondersteuning.”

Nieuwe partners en gelieerde bedrijven van wehkamp kunnen zich hier aanmelden: https://affiliate.wehkamp.nl

Over Performance Horizon

Performance Horizon is de toonaangevende leverancier van SaaS-oplossingen voor partnermarketing waardoor grote bedrijven via hun marketingpartners hun zakelijke activiteiten aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Bekende namen in de detailhandel, de reiswereld en financiën in de wereld vertrouwen op het bijzonder schaalbare platform van Performance Horizon dat op dit moment meer dan 215.000 marketingpartners in 215 landen in de hele wereld telt. De voordelen zijn ondere andere bijzonder flexibele mogelijkheden om partners en gelieerde bedrijven te beheren; realtime de prestaties op het web en op mobiele apps te meten en te analyseren; betalingsverwerking en verrekening in 60 valuta’s.

Performance Horizon heeft kantoren in de VS, het VK, Duitsland, Japan en Australië, en wordt ondersteund door toonaangevende investeerders, waaronder Mithril, Greycroft Partners en DN Capital. Voor meer informatie gaat u naar http://www.performancehorizon.com of volgt u tweetphg.

Over wehkamp

wehkamp is de specialist in online retailing in de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat uit meer dan 320.000 verschillende producten van meer dan 2000 verschillende merken. Dit assortiment is verdeeld over de categorieën: mode, wonen, elektronica, tuin, huishoudelijke apparaten, recreatie en beauty en wellness.

De missie van wehkamp is om het leven van hun klanten een beetje mooier en makkelijker te maken. Dit is de leidende factor in hun besluitvormingsprocessen met betrekking tot assortiment, service en communicatie.

wehkamp is de werkgever van 750 medewerkers en is de eigenaar van het grootste geautomatiseerde online logistieke centrum voor de detailhandel ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Performance Horizon
Peter Moran, 347-880-2905 (VK)
peter@indicatemedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr