10:41 uur 28-06-2017

SevOne SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI helpt de invoering van automatisering en virtualisatie van datacenters te versnellen

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– SevOne, een toonaangevende leverancier van netwerk- en infrastructuurbeheeroplossingen, heeft vandaag de SevOne SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI gelanceerd op de 2017 Cisco Live!-conferentie (stand # 1529). De SevOne SDN Monitoring Solution integreert SevOne’s netwerk- en infrastructuurbewakingsfunctionaliteit van wereldklasse met de volgende generatie mogelijkheden van Cisco’s Application Centric Infrastructure (ACI), die volledig toezicht biedt op alle entiteiten die deel uitmaken van een op Cisco ACI gebaseerde implementatie. Deze krachtige combinatie zorgt voor grotere flexibiliteit en schaalbaarheid voor grote bedrijfsomgevingen en omgevingen van communicatiedienstverleners. Tegelijkertijd wordt IT- en netwerkbeheerders een uniformer toezicht in realtime geboden op zowel de virtuele (overlay) als de fysieke (underlay) componenten van een infrastructuur, naast de relaties daartussen.

“Gezien de overtuigende potentiële voordelen is het slechts een kwestie van tijd voordat de meeste netwerken op SDN werken,” aldus Jim Melvin, SVP en Chief Marketing Officer van SevOne. “Ondernemingen die SevOne gebruiken, maximaliseren deze voordelen door middel van naadloos inzicht in realtime in de fysieke en gevirtualiseerde omgeving.”

Interactieve dashboards bieden meer zicht op Cisco ACI-implementaties

De SevOne SDN Monitoring Solution omvat zeven interactieve dashboards die de overgang naar SDN beheren. Ze visualiseren de fysieke en virtuele relaties met geautomatiseerde mappings van Cisco ACI-implementaties en bieden tevens automatisch de zekerheid van een goede dienstverlening. Deze dashboards maken ook een beter inzicht mogelijk in de manier waarop infrastructuurprestaties invloed hebben op de via Cisco ACI-implementaties beschikbaar gemaakte applicaties en diensten.

  • Geautomatiseerde topografiedashboards – bieden gebruikers meer inzicht in zowel de virtuele (overlay) als de fysieke (underlay) componenten van hun infrastructuur, zodat ze een diepgaander begrip kunnen krijgen wat betreft de gezondheid en prestaties van hun SDN-gebaseerde implementatie
  • Door huurders aangedreven logische toezichtsdashboards – helpteams visualiseren gemakkelijk hun nieuw dynamisch netwerk vanuit een perspectief waarbij de huurder en de applicatie voorop staan
  • Dashboards met KPI’s van huurders en gezondheidsscores – geven realtime en historische weergaven weer van gezondheidsstatistieken van het totale systeem en van de activiteiten van individuele huurders
  • Systeembrede foutmeldingsdashboards – hiermee kunnen teams fouten snel op kritische wijze visualiseren binnen het gehele systeem of per domein en type
  • Dashboards met foutmeldingen ten aanzien van applicatienetwerkprofielen en eindpuntgroepen – geven operationele en technische teams een beter inzicht in de gezondheid van hun totale systeem, inclusief logische entiteiten zoals eindpuntgroepen, applicatienetwerkprofielen en huurders, in realtime en ook historisch
  • Geautomatiseerde baselining dashboards – leveren proactieve meldingen voor abnormaal gedrag van een Cisco ACI-systeem op basis van historische trends
  • Dashboards met topologieën van knooppunten en eindpunten – geven automatisch de fysieke en logische relaties weer, waardoor gebruikers hun Cisco ACI-implementatie snel kunnen visualiseren

De SevOne SDN Monitoring Solution verzamelt momenteel gegevens van op Cisco ACI gebaseerde infrastructuren en wordt rechtstreeks geïntegreerd met de ACI-controlelaag en de onderliggende fysieke infrastructuur voor volledig toezicht op alle entiteiten die deel uitmaken van een implementatie gebaseerd op Cisco ACI. Ondersteuning voor andere toonaangevende SDN-aanbiedingen worden in toekomstige versies van de oplossing beschikbaar gesteld.

Over SevOne

SevOne biedt’s werelds grootste CSP’s, bedrijven en Managed Service Providers (MSPs) het meest uitgebreide platform voor netwerk- en infrastructuurbeheer. SevOne verzamelt en analyseert gegevens en automatiseert netwerk- en infrastructuuractiviteiten, waardoor organisaties voorzien worden van bruikbare inzichten in realtime zodat ze kunnen concurreren en winnen in een verbonden wereld.

Het krachtige SevOne-platform biedt volledig toezicht op complexe infrastructuren van de volgende generatie, zoals softwaregedefinieerde netwerken, georkestreerde containers en cloudtechnologieën. Dit maximaliseert de efficiëntie van de activiteiten, optimaliseert de prestaties van het netwerk en zorgt voor meer bedrijfsflexibiliteit en de betrouwbaarheid die klanten eisen voor het leveren van de nieuwste diensten.

SevOne is in particuliere handen en heeft haar hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar  www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr