16:20 uur 27-06-2017

Met Autobandenmarkt.nl veilig op vakantie

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De vakantie staat voor de deur, het aftellen is reeds begonnen. Maar of u nu gaat zonnebaden aan zee of wandelen in de bergen, de meeste vakantiebestemmingen bevinden zich een heel eind van huis weg. Des te belangrijker is het om de auto goed voor te bereiden op de lange rit. De experts van Autobandenmarkt.nl raden een grondige controle van uw wagen aan vooraleer u op vakantie vertrekt.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170627005793/nl/

Met Autobandenmarkt.nl veilig op vakantie (Photo: Business Wire)Met Autobandenmarkt.nl veilig op vakantie (Photo: Business Wire)

Afgezien van goed werkende remmen en verlichting behoren vooral de banden tot de belangrijkste onderdelen van de auto. Ze vormen het enige contact met de straat en zijn doorslaggevend voor kosten en veiligheid. Daarom moeten de banden vóór de afreis absoluut zeker worden gecontroleerd op scheuren of deuken. Beschadigde banden moeten in elk geval worden vervangen. Ook de profieldiepte en vullingsdruk spelen een belangrijke rol. Is de profieldiepte minder dan 3 millimeter, dan heeft dit al grote gevolgen voor de remweg en het risico op aquaplaning. Bij minder dan 1,6 millimeter is het in Europa zelfs verplicht om de banden te vervangen. De juiste luchtdruk is eveneens een doorslaggevende factor voor de remweg en de stabiliteit van het voertuig. Met een volle koffer is het raadzaam om de bandendruk nog wat te verhogen. De juiste waarden zijn terug te vinden in de gebruiksaanwijzing, maar vaak ook in het deksel van de tank of in het portier van de chauffeur.

Wie bij de controle vaststelt dat een nieuwe set banden nodig is, vindt op Autobandenmarkt.nl de juiste banden voor elke wagen en elke behoefte, zowel kwaliteitsbanden die hun geld waard zijn, als performante premiummerken. Dankzij de grote beschikbaarheid en de korte leveringstijden is de bestelling in een handomdraai bij de klant. Ook reserveonderdelen zoals remmen, accu‘s en lampen kunnen makkelijk via de Online-Shop worden besteld. Zo vertrekt u veilig en ontspannen op reis.

Over Autobandenmarkt.nl:

Bij Autobandenmarkt.nl kunnen belangstellenden kiezen uit meer dan 100 bandenmerken en meet dan 25.000 modellen: daaronder ook telkens de banden die als beste uit de tests zijn gekomen. Banden voor personenauto‘s, motoren evenals vrachtwagens, nutsvoertuigen en bussen maken ook deel uit van de portefeuille naast volledige wielen, velgen en vervangonderdelen en accessoires voor personenauto‘s. Bijzonder praktisch: De nieuwe banden worden snek en gratis* op elk gewenst adres geleverd. De kopers kunnen bij het online aankopen van de banden ook heel eenvoudig een van de meer dan 1.700 professionele montagepartners kiezen die dan de nieuwe banden vakkundig monteert. Vele van de garages die met ons samenwerken bieden ook nog andere bandenservice aan.

*vanaf 2 banden

Banden online kopen:

www.ReifenDirekt.de, www.ReifenDirekt.at, www.ReifenDirekt.ch, www.123pneus.ch, www.Autobandenmarkt.nl, www.123pneus.fr, www.Mytyres.co.uk, www.Gommadiretto.it,www.Neumaticos-online.es en in vele van de Delticom online shops.

Alles over banden van A tot Z: www.Banden.nl

Bandentests: www.Autobandentest.com

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr