11:29 uur 27-06-2017

Global Payments breidt aanbood voor e-commerce en omnichannel uit

LONDEN & ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Global Payments Inc. (NYSE: GPN), een toonaangevende internationale provider van betalingsdiensten, maakt bekende dan een nieuw systeem voor groter internationaal bereik van klanten direct beschikbaar is. De oplossing stelt bedrijven in staat hun internationale bereik te vergroten met toegang tot meer dan 120 lokale en alternatieve betaalmethoden uit 170 landen in Europa, Azië-Pacific en Zuid- en Noord-Amerika.

Dit aanbod biedt Global Payments’ e-commerce- en omnichannelklanten toegang tot een breed scala aan betaalmethoden, inclusief bankoverschrijvingen, directe debet en digitale portemonnees. Het stelt consumenten bovendien in staat te betalen op de voor hen meest voor de hand liggende manier, wat leidt tot hogere verkoopcijfers en orderconversie voor verkopers.

 

 

Global Payments Expands Ecommerce and Omnichannel Offerings

LONDON & ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Global Payments Inc. (NYSE: GPN), a leading worldwide provider of payment technology services, announces the immediate availability of a new solution empowering businesses to extend their global reach with access to more than 120 local and alternative payment methods from 170 different countries across Europe, Asia Pacific and the Americas.

This offering provides Global Payments’ ecommerce and omnichannel customers with access to an expansive range of payment methods including bank transfers, direct debits and digital wallets. It also allows consumers to pay using payment methods most relevant to them, leading to increased sales and order conversion for merchants.

These payment methods are incorporated into Global Payments’ ecommerce technology and delivered through a single payment management platform, removing the complexity of acquiring, collecting and processing an extensive range of payment methods. Global Payments continues to enhance its worldwide leadership bringing technology-enabled, software-driven solutions to market that simplify payments for merchants of all size.

“This capability helps us broaden our range of innovative ecommerce and omnichannel payment solutions by empowering our customers to sell beyond borders,” said Jeff Burke, President, Worldwide Ecommerce at Global Payments. “With our unrivaled technology capabilities and distribution, customers can further leverage Global Payments’ unmatched global direct acquiring presence to enter new markets and expand their businesses internationally.”

About Global Payments

Global Payments Inc. (NYSE: GPN) is a leading worldwide provider of payment technology services that delivers innovative solutions driven by customer needs globally. Our technologies, partnerships and employee expertise enable us to provide a broad range of products and services that allow our customers to accept all payment types across a variety of distribution channels in many markets around the world.

Headquartered in Atlanta, Georgia with more than 8,500 employees worldwide, Global Payments is a member of the S&P 500 with merchants and partners in 30 countries throughout North America, Europe, the Asia-Pacific region and Brazil. For more information about Global Payments, our Service. Driven. Commerce brand and our technologies, please visit www.globalpaymentsinc.com.

Contacts

Global Payments Inc.
Investor contact:
Isabel Janci, 770-829-8478
investor.relations@globalpay.com< /a>
or
Media contact:
Amy Corn, 770-829-8755
media.relations@globalpay.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr