09:35 uur 27-06-2017

EHL Student Business Projects 2017: een eclatant succes

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) is verheugd bekend te maken dat de Student Business Projects (SBP) 2017 nu officieel zijn afgerond, waarmee de laatste mijlpaal in het curriculum van de gevorderde leerlingen die ervoor hebben gekozen te dienen in een van de 40 deelnemende cliëntbedrijven is bereikt. De afsluitende ceremonie vond plaats op vrijdag 16 juni in aanwezigheid van veel prominente bedrijven die hebben geprofiteerd van het harde werk, de creativiteit en de toewijding van de junior consultants.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170626005806/nl/

EHL Student Business Project - Excellence Award WinnersEHL Student Business Project – Excellence Award Winners

Een van deze bedrijven was MSC Cruises, ‘s werelds grootste internationale cruiseonderneming in particulier bezit en de op drie na grootste in totaal, gevestigd in Genève. Na een groei van 800% te hebben doorgemaakt sinds de oprichting in 2003 is MSC Cruises recentelijk begonnen aan een tweede groeifase, met een 10-jarenplan waarbij €9 miljard wordt geïnvesteerd en dat moet leiden tot het in dienst nemen van 11 nieuwe cruiseschepen tussen nu en 2026 – een plan dat zijn weerga niet kent binnen de sector. In verband hiermee werkt het bedrijf momenteel aan haar toekomstige groeistrategie en heeft het bedrijf de conceptontwikkeling van toekomstige schepen toevertrouwd aan 6 topleerlingen.

De groep kreeg deze taak toegewezen tijdens een intense periode van 9 weken. De groep won de Excellence Award voor hun buitengewone prestaties en bewees hoe een groep jonge denkers de platgetreden paden kan verlaten en de verwachtingen kan overtreffen door buiten de gebruikelijke kaders te treden. “De energie, het voorstellingsvermogen en het pragmatisme die door deze leerlingen werden getoond tijdens dit project, was ronduit verfrissend. Ze hadden de moed om de beleving aan boord vorm te geven in een geest van echte gastvrijheid,” aldus Andrea Gangale, hoofd van Corporate Product Development en Guest Experience bij MSC Cruises.

De SBP’s vormen een van de hoogtepunten van een EHL-opleiding en weerspiegelen de unieke band tussen de instelling en de industrie. “De rol die we streven te vervullen, als katalysator van kennis en innovatie, komt tot een apotheose in dit uitzonderlijke 9-weekse avontuur dat door onze leerlingen wordt beleefd. We zijn trots op onze leerlingen en genieten ervan getuige te zijn van de impact die ze hebben, en nog vele jaren zullen hebben als kundige professionals”, aldus Dr. Christine Demen Meier, hoofd van het Entrepreneurship & Innovation Department en houder van de METRO Chair of Innovation en de SAVIVA F&B Chair.

Voor meer informatie over EHL kunt u terecht op onze website of kunt u ons volgen op twitter@EHLnews

Over MSC Cruises

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het bedrijf: www.msccruises.com. Daarnaast is media- en bedrijfsinformatie beschikbaar in het mediacenter van MSC Cruises opwww.mscpressarea.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ecole hôtelière de Lausanne
Sherif Mamdouh, +41 21 785 10 53
Senior Communications Officer
communication@ehl.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr