11:31 uur 27-06-2017

Ascend Performance Materials vestigt productie van 40 procent NTA-Na3 vloeistof in Europa

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Ascend Performance Materials heeft vandaag bekend gemaakt dat het de productie heeft gecommissioneerd van 40 procent NTA-Na3 (nitrilotriacetisch zuur trinatrium zout) vloeistof.

Ascend’s NTA-Na3 productaanbod zal zijn gevestigd in Antwerpen en nu FlexaTrac-NTA-200 (NTA-Na3 poeder) en FlexaTrac-NTA-100 (NTA-Na3 vloeistof) omvatten. De producten maken deel uit van de Specialty Chemicals portfolio van Ascend.

“Ascend is historisch een belangrijke leverancier voor de Europese industriële en institutionele markt geweest door zijn aanbod van NTA-Na3 poeder, maar deze nieuwe capaciteit toont onze toewijding aan de grotere Europese markt voor NTA-Na3 vloeistof,” zei Finlay Morrison, vice president van Specialty Chemicals bij Ascend Performance Materials.

“De capaciteit om zowel FlexaTrac-NTA poeder en vloeistof te leveren zal ons in staat stellen om onze Europese klanten te ondersteunen met een volledige oplossing voor hun formuleringen”, voegde Ben Vaughn, FlexaTrac-NTA product manager eraan toe.

In de afgelopen zes maanden heeft Ascend met succes FlexaTrac-NTA-200 gekwalificeerd en verwacht dat de klanten het sneller zullen accepteren als gevolg van de toegenomen consumentenvraag.

Over About Ascend Performance Materials

Ascend Performance Materials is een globale premium aanbieder van plastics, vezels en chemische stoffen van hoge kwaliteit. Ascend is een van ‘s werelds grootste geïntegreerde producenten van PA66, met zijn eigen interne productiefaciliteiten die volledige aanbodszekerheid garanderen. De producten van Ascend hebben het een ongeëvenaarde reputatie voor kwaliteit, innovatieve technieken en een verlichte benadering van zakendoen opgeleverd die de horizon van mogelijkheden uitbreidt. Met acht wereldwijde locaties en meer dan 2.400 mensen werkzaam op onze vestigingen overal ter wereld, heeft Ascend de inspiratie, expertise, de mensen en de innovatieve instelling om steeds de juiste oplossing voor klanten te leveren.

Samen maken we het verschil.
Samen inspireren we iedere dag.

Meer informatie over Ascend kunt u vinden op www.ascendmaterials.com

Over SK Capital

SK Capital is een private investeringsfirma met een gedisciplineerde focus op de sectoren speciale materialen, chemische stoffen en gezondheidszorg. Het doel van de firma is om sterke en groeiende bedrijven te creëren die op de lange termijn substantiële economische waarde toevoegen. SK gebruikt zijn ervaring in industrie, operatie en investering om mogelijkheden te identificeren om bedrijven te transformeren in organisaties die beter presteren met verbeterde strategische posities, groei en winstgevendheid, evenals een gereduceerd operationeel risico. De bedrijven in SK Capital’s portfolio genereren een jaaromzet van naar schatting $ 8 miljard en hebben naar schatting 9.000 mensen in dienst. De firma beheert momenteel meer dan $ 1,5 miljard aan toegewijd kapitaal. Bezoek voor meer informatie www.skcapitalpartners.com.

Disclaimer:

Hoewel de informatie en aanbevelingen hier gedaan (in het vervolg “Informatie”) in goed vertrouwen zijn gepresenteerd en we ervan uitgaan dat ze correct zijn op de actuele datum, kan Ascend Performance Materials Operations LLC geen representaties of garantie geven voor de volledigheid en nauwkeurigheid ervan. De volledige disclaimer van aansprakelijkheid kan worden gevonden onder ascendmaterials.com/disclaimer.

©2017 Ascend Performance Materials Operations LLC. De Ascend Performance Materials en Vydyne merken en logos zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Ascend Performance Materials Operations LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ascend Performance Materials
Osama Khalifa, +1 832-963-1347
okhali@ascendmaterials.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr