16:23 uur 27-06-2017

Andersen Tax maakt zijn debuut in Zwitserland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Tax kondigt deze week zijn debuut in Zwitserland aan als de MDR Advisory Group in Lugano officieel de Andersen-naam adopteert. Andersen Tax in Lugano is een van drie aangesloten Andersen Global-firma’s in Zwitserland. De internationale vereniging van aangesloten firma’s heeft ook kantoren in Zürich en Genève.

Paolo Mondia, Office Managing Director bij Andersen Tax in Lugano zei, “We hebben sinds onze toetreding in 2014 probleemloos samengewerkt met de aangesloten firma’s van Andersen Global. We zijn verheugd om dit werk te kunnen voortzetten mede als gevolg van onze wereldwijde inzet voor onze klanten en door het aanbieden van de allerbeste dienstverlening en de best mogelijke innovatieve oplossingen.”

Andersen Tax in Lugano zal belastingdiensten blijven aanbieden op nationaal, internationaal en corporate niveau voor particulieren en bedrijven in Zwitserland en Europa. Zij specialiseren zich in directe en indirecte belastingen, successieplanning, herstructurering van ondernemingen, interne compliance, HR management en corporate consultancy.

Andrea De Vecchi, Andersen Tax & Legal Office Managing Director in Italië, voegde daaraan toe, “We hebben reeds enige tijd nauw samengewerkt met de toegewijde professionals van Andersen Tax in Lugano en we kijken uit naar onze verdere samenwerking.”

“Het aannemen van de Andersen-naam in Zwitserland is een logische volgende stap in ons streven om onze werkzaamheden in Noord-Europa te blijven versterken,” merkte Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax op. “Paolo en zijn team onderschrijven onze waarden van transparantie en verantwoord beheer en het aannemen van de Andersen-naam past uitstekend in dat beeld.”

Andersen Global heeft wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 64 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr