16:58 uur 23-06-2017

Confederate Fighter laat spoor van vernieling achter als coole Motorcycle Punk, Mohawk, In Transformers: The Last Knight

BIRMINGHAM, Alabama–(BUSINESS WIRE)– Confederate Motorcycles, maker van ‘s werelds meest exotische wegvoertuigen, heeft bekend gemaakt dat zijn meest geavanceerde motorfiets, de P51 Combat Fighter, onderdeel uitmaakt van de productie van Transformers: The Last Knight.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170623005139/nl/

P51 Combat Fighter, aka "Mohawk" (Photo: Business Wire)P51 Combat Fighter, aka “Mohawk” (Photo: Business Wire)

Het globale luxemerk bevestigt enthousiast dat de Decepticon, Mohawk, als Fighter zal verschijnen in de vorm van een voertuig.

H. Matthew Chambers, CEO van Confederate Motorcycles, zei: “De Fighter is pure yang power om alles op stelten te zetten, dus deze transformatie in de messentrekkende, vernieling zaaiende motorfiets-punk is logisch en interessant.”

Van de 61 Combat Collection special editions, allemaal gebouwd door Confederate’s vaardige medewerkers in het hoofdkwartier in Birmingham, blijven er slechts twee beschikbaar voor reservering over.

Transformers: The Last Knight is nu wereldwijd in de bioscoop te zien.

Confederate Motors, Inc. (CFED) is a rebel denktank 100% gericht op het creëren van de beste en mooiste motorfietsen zonder compromis. Iedere motorfiets is met de hand gemaakt als erfstuk dat eruit ziet en voelt als rebellie. Het bedrijf is genoteerd aan de OTC onder het symbool CFED.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Confederate Motors, Inc.
Jordan Cornille, 205-324-9888
info@confederate.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr