17:47 uur 22-06-2017

Mavenir biedt T-Mobile ondersteuning voor DIGITS

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, leider in de versnelling en herdefinitie van netwerktransformaties voor dienstverleners, heeft vandaag bekendgemaakt dat het DIGITS van T-Mobile belangrijke ondersteuning gaat bieden. DIGITS is de revolutionaire nieuwe technologie die een einde maakt aan de beperking van één nummer per telefoon en één telefoon per nummer.

De producten van Mavenir ondersteunen de applicaties van T-Mobile voor IMS, spraakoproepen en verrijkte berichtendiensten, de Unified Communications Store en downloadbare Android- en iOS-cliënten van DIGITS.

 

 

Mavenir’s Solutions Support T-Mobile’s DIGITS Technology

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, the leader in accelerating and redefining network transformation for Service Providers, announced today it is a key provider in delivering support for T-Mobile’s DIGITS, the revolutionary new technology that breaks down the limitation of one number per phone and one phone per number.

Mavenir’s solutions provide support for T-Mobile’s IMS, voice and rich messaging applications, Unified Communications Store, and downloadable Android and iOS DIGITS clients. Building on over a decade-long relationship with T-Mobile, Mavenir continues to bring innovative technologies and disruptive solutions to support T-Mobile. T-Mobile continues to be an early leader in North America with launches of all-IP communication services such as VoLTE, ViLTE, VoWiFi, and RCS, supported by Mavenir.

“Mavenir is proud to be working with T-Mobile and especially on DIGITS,” said Pardeep Kohli, President and Chief Executive Officer, Mavenir.

About Mavenir Systems, Inc. | Mavenir

Mavenir is a leader in accelerating and redefining network transformation for Service Providers, by offering a comprehensive product portfolio across every layer of the network infrastructure stack. From 5G application/service layers to packet core and RAN – Mavenir leads the way in evolved, cloud-native networking solutions enabling innovative and secure experiences for end users.

Through its industry first VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi ID, Visual Voicemail and Cloud RAN solutions, and serving 350+ CSPs across 3.5 billion subscribers, Mavenir’s platform enables Service Providers to successfully deliver next generation vision today and realize new revenue streams and operational efficiencies. www.mavenir.com.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
pr@mavenir.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr