12:19 uur 22-06-2017

AudioCodes tekent EMEA-distributieovereenkomst met Nuvias

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AudioCodes, de leverancier van spraak- en unified communications-netwerkoplossingen, heeft een distributieovereenkomst voor EMEA ondertekend met het snelgroeiende, hoogwaardige distributiebedrijf Nuvias, nadat Nuvias recent haar UC-praktice in de EMEA-regio lanceerde.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170622005432/nl/

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias (Photo: Business Wire)Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias (Photo: Business Wire)

Nuvias kan nu complete end-to-end oplossingen en technische ondersteuning bieden voor Skype for Business en BroadSoft Business UC-omgevingen, gebaseerd op de Session Border Controllers (SBC’s) en telefoontoestellen van AudioCodes. Nuvias is als onderdeel van de overeenkomst ook aangesteld als hoofddistributeur voor EMEA, voor het assortiment van AudioCodes op het gebied van telefoontoestellen voor Skype for Business en SIP, zodat nog sneller kan worden ingespeeld op de groeiende vraag uit deze markt.

AudioCodes werkte twee jaar samen met SIPHON Networks in het V Ken Benelux, voordat SIPHON eind 2016 werd aangekocht door de Nuvias Group. AudioCodes ziet nu kansen om deze succesvolle relatie te herhalen in de EMEA-regio. De nadruk ligt in eerste instantie op 16 belangrijke landen waar Nuvias al gevestigd is, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië en de Nordics.

“Nuvias combineert technische UC-expertise en uitgebreide marktkennis met uitstekend commercieel management en uitstekende logistiek. Het is belangrijk om dit consistent te leveren binnen de gehele EMEA-regio,” aldus Arieh Shemesh, hoofd van wereldwijde channel sales operations bij AudioCodes. Nuvias heeft ook sterke relaties met dienstverleners en gespecialiseerde wederverkopers die nieuwe mogelijkheden zullen aanboren om ons bedrijf en marktaandeel in Europa uit te breiden.”

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias (en voormalig directeur van SIPHON) zegt: “Met de geavanceerde SBC’s van AudioCodes en de populaire intuïtieve telefoontoestellen kunnen we nu volledige oplossingen aanbieden voor Skype for Business en BroadSoft bij één en dezelfde leverancier. We profiteren ook van de sterke wereldwijde relatie van AudioCodes met Microsoft en gaan nauw samenwerken met hun gecertificeerde partners. We maken hierbij maximaal gebruik van onze uitgebreide suite van professionele diensten voor Microsoft UC om de productverkoop te stimuleren. Toenemende interesse in unified communications leidt ertoe dat we willen samenwerken met onze channelpartners, zodat hun klanten optimaal kunnen profiteren van hun investering in technologieën zoals Skype for Business.”

AudioCodes is één van de UC-leveranciers die profiteren van de groeiende UC-capaciteit van Nuvias om de EMEA-sales te vergroten. De focus van Nuvias om zijn Unified Communications Practice uit te breiden, zal ook bestaande en nieuwe reseller/integrator channelpartners helpen om binnen de EMEA-regio te profiteren van de kansen die worden aangeboden door de snel groeiende UC-markt.

Over Nuvias Group

Nuvias Group is het pan-EMEA, high value distributiebedrijf dat internationale gespecialiseerde distributie in ICT herdefinieert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van een consistente, hoogwaardige, dienstverlenende en oplossingsrijke propositie in geheel EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien in uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en wordt hiermee de nieuwe standaard in de markt werkelijkheid.

De Group bestaat momenteel uit  Wick Hill, een bekroonde value-add distributeur met een sterke specialisatie in security;  Zycko, een bekroonde gespecialiseerde EMEA-distributeur met focus op advanced networking; en  SIPHON Networks, een bekroonde UC-specialist van oplossingen en technologieën voor de channel. Alle drie de bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten. De Group telt 21 regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen door middel van deze kantoren. De omzet is meer dan US $ 350 miljoen.

About AudioCodes

AudioCodes Ltd. designs, develops and sells advanced Voice-over-IP (VoIP) and converged VoIP and Data networking products and applications to Service Providers and Enterprises. AudioCodes is a VoIP technology market leader, focused on converged VoIP and data communications, and its products are deployed globally in Broadband, Mobile, Enterprise networks and Cable. The Company provides a range of innovative, cost-effective products including Media Gateways, Multi-Service Business Routers, Session Border Controllers (SBC), Residential Gateways, IP Phones, Media Servers, Value Added Applications and Professional Services. AudioCodes’ underlying technology, VoIPerfectHD™, relies on AudioCodes’ leadership in DSP, voice coding and voice processing technologies. AudioCodes’ High Definition (HD) VoIP technologies and products provide enhanced intelligibility and a better end user communication experience in Voice communications. For more information on AudioCodes, visit http://www.audiocodes.com.

EIND

Contacts

Voor nadere informatie of een foto van Steve Harris kunt u contact opnemen met
Nuvias
Annabelle Brown
via +44 (0)1326 318212
e-mail pr@nuvias.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr