17:27 uur 21-06-2017

Karin Warwick-Thompson keert terug als Managing Partner bij Boyden UK

LONDEN – BUSINESS WIRE – Boyden, een vooraanstaand wereldwijd talent- en leidinggevend adviesbureau met meer dan 65 vestigingen in meer dan 40 landen, heeft vandaag aangekondigd dat Karin Warwick-Thompson is aangesteld bij Boyden United Kingdom als Managing Partner.

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen. Bekijk hier de volledige versie:

http://www.businesswire.com/news/home/20170621005288/nl/

Warwick-Thompson, een verzekerings,- en financieel expert werkte eerder bij Boyden United van 2015 tot mei 2017. Zij brengt 25 jaar ervaring mee op het gebied van executive search en adviesoplossingen voor leidinggevenden. Bovendien wordt ze gerespecteerd onder C-Suite leidinggevenden en directies in de verzekerings- en financiële dienstensector.

“We zijn verheugd dat Karin terugkeert naar Boyden“, zeggen Alastair Da Costa en Nick Robeson van Boyden UK in een gezamenlijke verklaring

 

Karin Warwick-Thompson Rejoins Boyden UK as Managing Partner

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Boyden, a premier global talent and leadership advisory firm with more than 65 offices in over 40 countries, today announced Karin Warwick-Thompson has rejoined Boyden United Kingdom as Managing Partner.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20170621005288/en/

Karin Warwick-Thompson rejoins Boyden UK as a Managing Partner in the firm’s Global Financial Servic ... Karin Warwick-Thompson rejoins Boyden UK as a Managing Partner in the firm’s Global Financial Services Practice. (Photo: Business Wire)

Warwick-Thompson, an insurance and financial services sector expert, previously served as a Boyden Partner in London from 2015 to May 2017. She brings 25 years’ experience in executive search and leadership advisory solutions, and is well-respected among C-Suite executives and boards across the insurance and financial services sector.

“We’re thrilled to welcome Karin back to Boyden,” said Alastair Da Costa and Nick Robeson of Boyden UK in a joint statement. “She brings great expertise in global insurance and extraordinary value to clients seeking senior leadership across the financial services sector.”

“I am very excited to be coming back to Boyden, as our global platform is very strong, and I am honoured to be joining this new and accomplished team in the UK. The months and years ahead will be very exciting as we further expand our leadership and talent advisory services to meet the needs of our global clients,” said Warwick-Thompson. “I also look forward to my continued collaboration with Boyden’s partners across the globe in growing our important Financial Services Practice at a time of major transformation in the sector.”

“Karin has been a valuable partner in both our UK office and Financial Services Practice. Her return to Boyden is very exciting as she will play a key role as we expand in the UK, EMEA and across our global platform,” said Trina Gordon, President & CEO of Boyden World Corporation.

Warwick-Thompson has led many successful engagements for premier domestic, regional and global financial services firms, serving clients throughout EMEA, Asia-Pacific, Latin American and North American markets.

Last month, Forbes ranked Boyden eighth among 250 organizations on its new list of America’s Best Executive Recruiting Firms.

About Boyden

Boyden is a premier talent and leadership advisory firm with more than 65 offices in over 40 countries. Our global reach enables us to serve client needs anywhere they conduct business. We connect great companies with great leaders through executive search, interim management and leadership consulting solutions. For further information, visit www.boyden.com.

Contacts

for Boyden
Media:
Kathryn Bowditch, +44 203.727.1059
Kathryn.Bowditch@fticonsulting. com
or
Dan Margolis, +1 (213) 452.6472
dan.margolis@fticonsulting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr