14:51 uur 20-06-2017

Laatste rechte lijn in de nominatieperiode voor de .eu Web Awards 2017

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De .eu Web Awards is een wedstrijd die goed gebouwde websites en toonaangevende content creators een mooie kans geeft om hun harde werk in hun respectievelijke specialisatie te laten erkennen. Het initiatief is trouwens niet alleen gunstig voor de genomineerden want het genereert ook bijkomend bewustzijn voor de voordelen van de .eu- en .ею-gemeenschap.

Hoogtepunt van het evenement wordt de gala-avond op 21 november 2017, waarbij de winnaars van de vijf categorieën– The Leaders, Rising Stars, Laurels, House of .eu en Better World – een speciale trofee in ontvangst mogen nemen, evenals een certificaat in de vorm van het digitale Web Awards-pictogram. Tevens krijgen ze de kans om een één minuut durende video op te nemen om hun website te promoten bij het publiek.

“Dit initiatief heeft als doel om onze waardering voor de hele .eu- en .ею-gemeenschap te laten blijken. We zien het als een kans voor domeinhouders om hun ambities te versterken en een waardevolle bekendheid te verdienen. Er zijn talloze fantastische websites die onvoldoende erkenning krijgen. Daarom hebben we de .eu- Web Awards in het leven geroepen,” aldus Giovanni Seppia, External Relations Manager van EURid.

De nominaties moeten rechtstreeks worden ingediend op webawards.eurid.eu. Per categorie worden drie websites verkozen op basis van het aantal nominaties dat ze krijgen.

Voor een overzicht van eerdere winnaars bezoekt u eurid.eu/en/about-us/initiatives/.

Voor meer informatie bezoekt u webawards.eurid.eu

Over EURid

EURid is een non-profitorganisatie die door de Europese Commissie via een openbare aanbestedingsprocedure is aangesteld om de .eu en .ею-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met zo’n 700 geaccrediteerde registrators en biedt ondersteuning in de 24 officiële EU-talen. EURid heeft haar hoofdkantoor in Brussel (België) en regionale kantoren in Pisa (Italië), Praag (de Tsjechische Republiek) en Stockholm (Zweden).

Contacts

EURid
Christopher Nicastro
TEL: +32 (0)2 401 27 50 ext. 261
christopher.nicastro@eurid.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr