17:06 uur 13-06-2017

Andersen Tax debuteert in Luxemburg

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Tax kondigt deze week haar debuut in Luxemburg aan met partnerfirma Alegis die daarmee de naam Andersen aanneemt. Alegis is sinds 2014 een partnerfirma en heeft kantoren in Duitsland in Düsseldorf en Merzig, die allebei later dit jaar de naam Andersen zullen aannemen.

“We zijn enthousiast over het uitdragen van de naam van Andersen en we erkennen dat dit voor onze klanten en medewerkers voordelen oplevert”, zegt Alessio Rossi, Office Managing Director van Andersen Tax in Luxemburg. “We zullen stapsgewijs overgaan naar de Andersen naam, eerst in Luxemburg en later in Duitsland. Ons doel is om de standaard op het gebied van kwaliteit te zijn en ik ben blij dat we deze stap nemen om onze firma te integreren en wereldwijd onze mogelijkheden te versterken.”

Als Andersen Tax blijft het bedrijf superieur belastingadvies en juridisch advies bieden aan zowel bedrijven als individuele klanten, internationaal en binnen Europa. Andersen Tax in Luxemburg biedt diensten voor alle sectoren, inclusief belastingplanning, belastingstructuur, fusies en overnames, liquidaties en herstructurering.

Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax voegt daaraan toe: “Cultureel passend zijn voor ieder lid van onze partnerfirma’s is cruciaal. Alessio en zijn team blijven zich inzetten voor de beste service, stewardship en transparantie. Het feit dat zij de naam Andersen aannemen, geeft blijk van die toewijding”.

Andersen Tax heeft wereldwijd meer dan 64 locaties via de partnerfirma’s en samenwerkende firma’s van Andersen Global. Andersen Global is een internationale associatie van firma’s met wereldwijd meer dan 2000 professionals.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr