15:57 uur 07-06-2017

Bomgar Remote Support voor Chromebooks biedt nog meer ondersteuning voor eindgebruikers

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Bomgar, marktleider in oplossingen voor secure access, aangekondigd dat de nieuwe versie van Bomgar Remote Support ook Chrome OS-support zal omvatten. Organisaties die Bomgar gebruiken kunnen dan op afstand toegang krijgen tot Chromebook-laptops en de inhoud ervan bekijken om te troubleshooten bij problemen, waardoor de support voor Chromebook-gebruikers wordt gestroomlijnd. Supportprofessionals kunnen nu ook het groeiend aantal Chromebooks bedienen met de veiligheid en betrouwbaarheid die u van de oplossingen van Bomgar gewend bent.

“Chromebooks dringen steeds verder door in de laptopmarkt — niet alleen in het basis- en middelbaar onderwijs, maar ook binnen bedrijven met specifieke behoeften waaraan volledig kan worden voldaan met browserapplicaties,” aldus Donald Hasson, directeur ITSM-projectmanagement. “Nu webapps steeds meer worden gebruikt, veroveren Chromebooks een steeds groter marktaandeel omdat sommige bedrijven het gebruik van geïnstalleerde software willen terugdringen of zelfs helemaal willen afschaffen. Supportprofessionals die met Chromebooks werken zullen Chrome OS-support van Bomgar in de toekomst nodig hebben.”

De Chromebook-support van Bomgar wordt beschikbaar voor apparaten met Chrome OS via een Chrome-extensie die bereikbaar is via G Suite. De extensie wordt automatisch gelanceerd en de eindgebruiker hoeft niets zelf te downloaden, waardoor de support naadloos aansluit.

Bomgar staat deze week op SITS 2017, van 7 tot 8 juni in Londen, stand nr. 416. Daar kunt u kennismaken met de toonaangevende remote-supportoplossingen van Bomgar, die veilige en gecontroleerde toegang mogelijk maken tot ieder systeem of apparaat, overal ter wereld. Met Bomgar kunnen organisaties tegelijkertijd de veiligheid van hun unieke toegang op afstand verbeteren en de productiviteit van hun IT-support verhogen.

De nieuwe versie van Bomgar Remote Support is in het najaar van 2017 verkrijgbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over Bomgar Remote Support of het aanvragen van een evaluatieversie terecht op www.bomgar.com/remote-support

Over Bomgar

Bomgar is marktleider in enterprise-oplossingen voor Secure Access. De geavanceerde producten van Bomgar voor remote support, toegangsbeheer en identity management helpen support- en securityprofessionals hun productiviteit en veiligheid te verhogen dankzij beveiligde en gecontroleerde verbindingen met systemen en apparaten waar ook ter wereld. Meer dan 12.000 bedrijven in 80 landen vertrouwen op Bomgar om uitmuntende supportdiensten te leveren en de risico’s voor kostbare gegevens en systemen te verminderen. De klanten van Bomgar bestaan uit een aantal van de voornaamste IT-outsourcers, systems integrators, softwareleveranciers, gezondheidszorgorganisaties, overheidsinstanties, universiteiten, financiële instellingen en winkelketens. Bomgar is een private onderneming met kantoren in Atlanta, Jackson, Washington D.C., Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Maak kennis met Bomgar opwww.bomgar.com/nl, het Bomgar Blog, of op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bomgar Corporation
Elizabeth Hulsey, 770-407-1812
Public Relations Specialist
ehulsey@bomgar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr