13:36 uur 01-06-2017

Andersen Tax & Legal lanceert in Duitsland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt vol trots de lancering van de Andersen naam in Duitsland aan met de toevoeging van een nieuw samenwerkend bedrijf, Andersen Rechtsanwaltsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft mbH, in Keulen, Duitsland. Het tienkoppige team dat zich aansluit bij Andersen Global komt voornamelijk van advocatenkantoor Luther en zal belasting- en juridische diensten aanbieden onder de naam Andersen Tax & Legal. Het team staat onder leiding van Stefan Kraus en Hermann Knott.

“Duitsland is een van de belangrijkste markten ter wereld en de toevoeging van het team in Keulen laat duidelijk zien dat de uitbreiding van ons platform daar een topprioriteit is”, zei Andersen Tax CEO Mark Vorsatz. “Stefan en Hermann waren onderdeel van de oprichtende partners van Andersen Legal in Duitsland en Stefan is 15 jaar Managing Partner van het advocatenkantoor Luther geweest. Het team in Keulen brengt de ervaring, waarden en cultuur van Andersen met zich mee, wat een zeer belangrijke rol blijft spelen bij onze ontwikkeling van een naadloos professionele dienstenmodel.”

Het kantoor is Keulen is het eerste dat de Andersen naam in Duitsland aanneemt, maar is al de derde locatie in Duitsland. Alegis, onder leiding van Managing Partner Alessio Rossi, werd in 2015 onderdeel van Andersen Global met locaties in Düsseldorf en Merzig. Uiteindelijk zullen alle drie de locaties opereren onder de naam Andersen Tax & Legal.

“We zijn onderdeel geworden van Andersen Tax & Legal vanwege onze gedeelde geschiedenis en kernwaarden en we wilden onderdeel zijn van een wereldwijd opererend, multidisciplinair belasting- en juridisch bedrijf”, vertelde Stefan Kraus, die samen met Alessio Rossi zal fungeren als Managing Partner voor Andersen Tax & Legal in Duitsland. “De combinatie van onze toonaangevende belasting- en juridische diensten is duidelijk een toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Andersen Tax & Legal in Keulen zal een breed aantal zakelijke en commerciële juridische diensten aanbieden, zoals M&A-transacties, bankieren en financiële regelgevingsdiensten, vastgoed en geschillenoplossing, evenals belastingdiensten voor individuen en bedrijven in Duitsland en bij grensoverschrijdende zaken.

Andersen Global heeft wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 64 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr