10:16 uur 31-05-2017

SonicWall benoemt Michael Berg, expert IT-kanaal en distributie, om leiding te geven aan het Channel Program in Europa

SANTA CLARA, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– SonicWall, de betrouwbare securitypartner die wereldwijd meer dan een miljoen netwerken beschermt, heeft vandaag bekend gemaakt dat Michael Berg Senior Director of Channel Sales met een focus op Europa is geworden. Als laatste toevoeging aan het wereldwijde Sales en Channel team van SonicWall, zal Berg de sterke relaties van het bedrijf met het Europese verkoopkanaal uitbreiden en SonicWall in staat stellen om zijn relaties met distributeurs te verbeteren.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170530006348/nl/

Michael Berg (Photo: Business Wire)Michael Berg (Photo: Business Wire)

De globale WannaCry aanval die ziekenhuizen van de National Health Service in het Verenigd Koninkrijk heeft platgelegd en meer dan 150 landen heeft geïnfecteerd is een herinnering aan het bereik van ransomware en andere bedreigingen in Europa en wereldwijd. Volgens de data verzameld door de SonicWall Capture Labs team en gerapporteerd in het SonicWall Annual Threat Report, is ransomware gegroeid van 3,8 miljoen in 2015 tot een verbazingwekkend aantal van 638 miljoen aanvalspogingen in 2016, een toename van 167x in een jaar. SonicWall heeft leiderschap aan de Europese markt toegevoegd om nauwkeuriger samen te kunnen werken met de kanalen bij het beveiligen van klanten tegen bedreigingen zoals ransomware. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van de realtime inbreukdetectie en preventiemogelijkheden aangestuurd door realtime inzichten van het SonicWall Capture Threat Network.

Michael Berg voor SonicWall Sales en Channel Team in Europa

Als onderdeel van het wereldwijde Sales en Channel team, zal Berg leiding geven aan verkoop- en kanaalprogramma’s in Europa en hij doet dit vanuit Zwitserland. Hij zal verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van SonicWall’s 100 procent kanaal go-to-market strategieën, partnerwerving en ontwikkeling, distributiesamenwerkingsverband en de volledige implementatie van het SonicWall SecureFirst Partner Program om wederzijdse inkomstengroei met het kanaal te bevorderen.

“SonicWall heeft reeds unieke tractie opgebouwd met kanaalpartners wereldwijd en in Europa sinds ze zich hebben afgesplitst als een onafhankelijk cyberveiligheidsbedrijf in november,” zei Steve Pataky, Vice President of Worldwide Sales and Channel. “Michael’s expertise zal de nauwe samenwerkingsverbanden die we opbouwen met kanaalpartners versterken in de volgende fase van onze groei. Ik ben vooral enthousiast over de persoonlijke ervaring van Michael in het werken met distributeurs en het feit dat hij onze banden met de distributiegemeenschap kan versterken.”

Berg brengt SonicWall meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kanaalpartners en distributeurs in de regio. Hij sluit zich aan bij het team van SonicWall na zijn vorige functie als Channel Director voor het encriptiebedrijf Silent Circle waar hij leiding heeft gegeven aan commerciële activiteiten met distributeurs voor mobiele apparaten. Daarvoor was hij vicevoorzitter Project Management bij toonaangevende IT-distributeur ASBISc Enterprises PLC en heeft hij sterke kanaalrelaties in EMEA opgebouwd. Berg heeft zijn diepgaande kennis van de distributeurs in een eerdere fase van zijn carrière ontwikkeld tijdens zijn 15 jaar bij distributeur Tech Data, waar hij verschillende managementposities bekleedde in Duitsland en Zwitserland.

“Na 20 jaar werken met kanaalpartners en distributeurs, heb ik een geweldige indruk van SonicWall gekregen,” zei Berg. “De haast waarmee partners zich aansluiten bij het SonicWall SecureFirst Partner Program laat zien dat het bedrijf samenwerkingsverbanden heeft met het kanaal die uniek zijn in deze sector. Ik verheug me op mijn functie bij SonicWall op het moment waarop het zoveel succes heeft met het wereldwijde kanaal, aangedreven door een combinatie van sterk leiderschap, innovatieve oplossingen en kanaalactivering.”

Over SonicWall

SonicWall heeft meer dan 25 jaar lang de cybercriminelen bestreden om kleine, middelgrote bedrijven en ondernemingen wereldwijd te beschermen. Ondersteund door onderzoek van hetSonicWall Capture Threat Network, onze bekroonde realtime inbreukdetectie en -preventie oplossingen, gekoppeld aan de enorme hulpbronnen van meer dan 10.000 betrouwbare kanaalpartners wereldwijd, vormen de ruggengraat en beveiligen meer dan een miljoen bedrijven en mobiele netwerken en hun e-mails, toepassingen en data. Deze combinatie van producten en partners heeft een automatische realtime cyberoplossing mogelijk gemaakt, aangepast aan de specifieke behoefte van meer dan 500.000 bedrijven in meer dan 150 landen.

Ga voor meer informatie naar www.sonicwall.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Axicom voor SonicWall
Dan Pickles, +44 207 559 5615
daniel.pickles@axicom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr