13:38 uur 31-05-2017

Met Motorbandenmarkt.nl, Metzeler en het magazine Motorrad& Reisen op naar nieuwe avonturen

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Zon en vrije dagen: de ideale combinatie voor motorrijders. Voordat u de komende zomermaanden weer op uw motor springt en door de straten gaat rijden, heeft Motorbandenmarkt.nl nog een paar tips voor u verzameld van motorrijders voor motorrijders. Vorig jaar hebben Motorbandenmarkt.nl, Metzeler en het magazine Motorrad & Reisen een touringwedstrijd gehouden waarbij de deelnemende motorrijders werd gevraagd hun mooiste motortocht van 2016 te beschrijven. De deelnemers hebben vele duizenden kilometers door heel Europa afgelegd, van Noorwegen, Luxemburg, Italië tot Portugal en nog verder. Motorbandenmarkt.nl zet hiernavolgend de mooiste routes voor reislustige motorrijders op een rijtje.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170531005753/nl/

Met Motorbandenmarkt.nl, Metzeler en het magazine Motorrad & Reisen op naar nieuwe avonturen (Photo: ... Met Motorbandenmarkt.nl, Metzeler en het magazine Motorrad & Reisen op naar nieuwe avonturen (Photo: Business Wire)

Toertocht 1

Tussen Duitsland, Luxemburg en België ligt een waar motorparadijs: de Ardennen. Bochtige wegen, indrukwekkende natuur en midden in dit gebied het natuurpark Obersauer (Haute-Sûre) met een prachtig stuwmeer. Er valt veel te ontdekken tijdens deze tocht van ongeveer 7.000 km.

Toertocht 2

Door Zwitserland en Italië naar Corsica. Deze tocht van ongeveer 6.000 km gaat ook door het unieke gletsjer- en merenlandschap van de legendarische Berninapas.

Toertocht 3

Zon, zee en adembenemende uitzichten vindt u allemaal op Madeira. De mooiste uitzichten heeft u vanaf de top van de Pico do Arieiro, de derde hoogste berg op dit zogenaamde „bloemeneiland“. Als u de hoofdwegen links laat liggen, wordt deze eilandrondreis pas een echt motoravontuur.

Krijgt u al zin om op reis te gaan, dan vindt u bij Motorbandenmarkt.nl ook nog de geschiktste banden voor uw toertocht: van hoogwaardige eersteklasmerken tot prestatievolle kwaliteitsbanden. Indien u wenst, kunnen de nieuwe banden zelfs bij een van de vele duizenden montagepartners in heel Europa of een tourhotel aan de route geleverd worden. Niets staat u nu nog in de weg om een mooie toertocht te gaan maken.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mitas.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at (AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
E-mail: delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
E-mail: anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr