16:33 uur 30-05-2017

Westinghouse wint prijs voor inzet voor Oekraïne

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Westinghouse Electric Company heeft op woensdag 24 mei erkenning gekregen voor zijn inzet voor de economische en democratische ontwikkeling van Oekraïne. De prijs werd overhandigd op het Ukraine Gala, georganiseerd door het American Center for a European Ukraine en het U.S. – Ukraine Business Council.

“Westinghouse is diep vereerd met de onderscheiding van deze belangrijke Amerikaans-Oekraïense organisaties, die zich toeleggen op verdere ontwikkeling ten behoeve van het nationaal belang van Oekraïne. We zien onze band met Oekraïne als een partnerschap, niet louter als investeerder en leverancier”, zei Luc Van Hulle, interim-president voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. “Westinghouse gelooft dat Westinghouse en Oekraïne nog meer kunnen bereiken voor een grotere energieveiligheid en efficiëntie. We kijken ernaar uit onze samenwerking verder te verdiepen.”

 

 

Westinghouse Receives Award for Commitment to Ukraine

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Westinghouse Electric Company was recognized on Wednesday, May 24, for its strong commitment to the economic and democratic development of Ukraine. The award was presented at the Ukraine Gala, hosted by the American Center for a European Ukraine in cooperation with the U.S. – Ukraine Business Council.

“Westinghouse is deeply honored to be recognized by these important U.S.-Ukrainian organizations, which are committed to advancing the national interest of Ukraine. We view our relationship with Ukraine as a partnership, we are not just an investor and supplier,” said Luc Van Hulle, interim president, EMEA Region. “Westinghouse believes there is even more that can be accomplished between Westinghouse and Ukraine to further increase energy security and efficiency, and we look forward to our continued deepening cooperation.”

Westinghouse provides up to 30 percent of Ukraine’s power supply by supplying nuclear fuel.

“With Ukraine advancing diversification in its nuclear fuel supply in cooperation with Westinghouse, it now allows other countries in Europe who remain solely dependent on Russian fuel deliveries to have a strong technical and economically attractive alternative source of fuel for the benefit of their energy security and cost competitiveness,” said Michele DeWitt, senior vice president, Nuclear Fuel.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374- 4744
Manager, External Communications
Email: cassels@westinghouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr