09:50 uur 24-05-2017

Andersen Tax maakt debuut in Polen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Tax is trots om deze week haar debuut in Polen als het Poolse deelnemende bedrijf van Andersen Global aan te kondigen. Taxperience verandert haar naam officieel in Andersen Tax. Naast de locatie in Warschau, is Andersen Tax wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 63 locaties via deelnemende bedrijven en samenwerkende firma’s van Andersen Global.

“We zijn enthousiast om de maatstaf voor kwaliteit te blijven en de internationale belastingondersteuning voor onze klanten uit te breiden”, aldus Andersen Tax partner Matthew O’Shaughnessy. “Onze aanvaarding van de Andersen naam is representatief voor onze integratie met de wereldwijde organisatie en ons vermogen om naadloze service in locaties over de hele wereld te bieden.”

Aleksandra Kalinowska, Andersen Tax partner in Polen voegde eraan toe: “Als Arthur Andersen alumna raakte ik al vroeg in mijn carrière bekend met eersteklas service en dit is nog altijd onze norm. Deze terugkeer naar de Andersen naam past uitstekend bij ons bedrijf, onze klanten en onze onderliggende waarden.”

Onder de naam Andersen Tax zal de firma doorgaan met het bieden van belasting- en boekhoudkundige diensten aan bedrijven en individuen op het gebied van verrekenprijzen, internationale belastingwetgeving, directe en indirecte belastingen en onroerendgoedbelasting. De firma heeft professionals die in alle branches werkzaam zijn, maar ze specialiseren zich in productie, financiële diensten, farmaceutica en IT. Andersen Tax heeft in Polen plannen om haar zakelijke activiteiten tegen het eind van 2019 te verdrievoudigen en haar team in Polen flink uit te breiden.

“Het team van Andersen Tax in Polen is gepassioneerd en heeft een sterke toezegging aan haar klanten gedemonstreerd”, aldus Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz. “Onze gemeenschappelijke naam duidt op onze gedeelde aantrekkingskracht en waarden aan en ik kijk uit naar deze volgende stap in de geschiedenis van onze firma.”

Andersen Global is een internationale associatie van deelnemende bedrijven met meer dan 2000 professionals en een vertegenwoordiging in meer dan 63 locaties wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr