11:11 uur 19-05-2017

Paul, Weiss voegt prominente M&A-advocaat toe in Londen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP hebben vandaag aangekondigd dat Alvaro Gomez de Membrillera Galiana tot de firma is toegetreden als partner in haar Fusion & Acquisitions Group, gevestigd in het Londense kantoor. De praktijk van dhr. Membrillera zal zich richten op grensoverschrijdende M&A- en financieringstransacties, met name in de particuliere ruimte.

“We zijn verheugd om Alvaro te verwelkomen bij Paul, Weiss en onze Corporate Department,” aldus voorzitter Brad S. Karp van Paul, Weiss. “We werken met ‘s werelds meest geavanceerde private equity bedrijven, waarvan er veel actief zijn in grensoverschrijdende transacties in heel Europa, en we zullen enorm profiteren van Alvaro’s internationale ervaring en expertise.”

“Alvaro is een geweldige aanwinst voor onze sterke internationale praktijk in Londen, gericht op de uitvoering en structurering van overeenkomsten en op strategisch advies in de grensoverschrijdende context,” stelde Robert B. Schumer, voorzitter van de Corporate Department van Paul, Weiss.

Dhr. Membrillera gaat nauw samenwerken met de zakelijke partners in Londen, David K. Lakhdhir en Mark S. Bergman, en zal een integraal onderdeel zijn van de in Londen gevestigde praktijken voor M&A, kapitaalmarkten en financiering.

In de loop van zijn carrière in Londen heeft dhr. Membrillera particuliere cliënten vertegenwoordigd in bedrijfsfinancieringstransacties, waaronder acquisities, disposities, consortiumregelingen, obligatie-emissies met hoge opbrengsten en beursintroducties. Hij heeft ook gehandeld voor zakelijke cliënten in M&A-zaken in heel Europa en voor underwriters bij obligatie-emissies met hoge opbrengsten in Europa.

Dhr. Membrillera ontving een LL.M. van de New York University School of Law als Fulbright Scholar en een Licenciatura en Derecho, summa cum laude, aan de Universidad Pompeu Fabra in Barcelona.

Over Paul, Weiss

Paul, Weiss ( www.paulweiss.com) is een firma van meer dan 900 advocaten met uiteenlopende achtergronden, persoonlijkheden, ideeën en interesses die innovatieve en effectieve oplossingen bieden voor de meest complexe juridische en zakelijke uitdagingen van onze cliënten. Wij zijn er trots op om de toonaangevende bedrijven van de wereld te vertegenwoordigen in hun kritieke juridische zaken en belangrijkste zakelijke transacties, evenals personen en organisaties die pro bono bijstand nodig hebben.

© 2017 Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP. In sommige jurisdicties kan deze voorlichting worden beschouwd als reclame voor advocaten. Eerdere vertegenwoordigingen zijn geen garantie voor toekomstige uitkomsten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP
Brad S. Karp, 212-373-3316
Voorzitter
bkarp@paulweiss.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr