10:52 uur 17-05-2017

FoxMiners voorbestelperiode sluit, bestelling klaar voor levering

LOS GATOS, Californië–(BUSINESS WIRE)– FoxMiners, een fabrikant van mijnbouwapparatuur, kondigt de sluiting aan van diens voorbestelperiode voor de uiterst krachtige en efficiënte F24 en F48 mijnbouwapparatuur. Iedereen die een bestelling geplaatst heeft vóór 14 mei 2017, heeft $500 bespaard op de $2500 die elk apparaat kost. Bovendien draagt de fabrikant de kosten voor verzending en inklaring. In totaal heeft het bedrijf in de voorbestelperiode bestellingen ontvangen voor een totaalbedrag van $20 miljoen. Deze bestellingen zijn zowel afkomstig uit eigen land als het buitenland.

Dag en nacht doorwerken

Vanwege de enorme belangstelling hebben ingenieurs en ontwerpers van het bedrijf dag en nacht doorgewerkt. Bijna alle apparaten die in de voorbestelperiode besteld zijn staan klaar om verscheept te worden. Het transport gaat deze week van start waarna klanten volgens verwachting hun apparaten aan het begin van volgende week mogen verwachten.

Mike Harish, COO van FoxMiners, verklaart, “De afgelopen weken zijn voor ons als team een uitdaging geweest. Het is ons echter gelukt om de meeste van onze doelstellingen te behalen en hebben er vertrouwen in dat alle bestelde apparaten uit de voorbestelperiode op tijd op transport gaan.” Als u tijdens de voorbestelperiode uw kans gemist heeft, dan garandeert FoxMiners u dat u nog steeds de gelegenheid krijgt om een apparaat te bestellen.

Bestellen is nog steeds mogelijk

Hoewel u niet meer voor de betreffende korting in aanmerking komt, blijven de apparaten nog steeds een goede investering. De F24 en F48 mijnbouwapparaten zijn gemaakt met dubbele kern, waardoor ze sneller zijn dan alle andere mijnbouwapparaten die momenteel verkrijgbaar zijn.

Mike Harish legt uit, “De apparaten leveren op basis van 1500 W stroomverbruik maar liefst een mijnbouwvermogen op van 75TH/s. De energiezuinigheid is verder verbeterd doordat de chips endothermisch gemaakt zijn – ze absorberen energiewarmte van de omgeving in plaats van dat ze warmte afgeven.”

FoxMiners heeft de chips ontwikkeld met SHA-256- en Scrypt-algoritmes. Daarom kunnen ze gebruikmaken van zowel Bitcoin als Litecoin. Het bedrijf is van plan om deze chips ook voor de x11 te ontwikkelen.

Over FoxMiners

FoxMiners brengt een aantal van de beste ingenieurs, programmeurs, ontwerpers en marketingexperts samen in de wereld van blockchain. Het bedrijf is geregistreerd in Californië en heeft zijn hoofdkantoor in Los Gatos, CA. Kijk voor meer informatie op www.foxminers.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nieuwe Dawn Media Public Relations
Karen Meron, 818-422-4007
karen@ndawnm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr