13:14 uur 16-05-2017

Andersen Global maakt samenwerking bekend met Nigeriaans belasting- en juridisch kantoor

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is verheugd bekend te maken vertegenwoordigd te zijn in Nigeria met de aanvulling van de praktijk die voorheen de naam WTS ADEBIYI & Associates voerde. Vanaf 1 juli, 2017, zal het samenwerkende kantoor deel uitmaken van Andersen Global in Nigeria als Adebiyi Tax & Legal, en later de naam Andersen aannemen met vestigingen in zowel Lagos als Abuja. Dit is een sterk begin van Andersen’s uitbreiding in Afrika.

Leidend partner Olaleye Adebiyi zei, “Als een Arthur Andersen alumnus, zie ik ernaar uit om weer deel uit te gaan maken van de cultuur die mijn waarden mede heeft gevormd—voor mij is dit terugkeren naar mijn wortels. De samenwerking met Andersen Global zal ons in staat stellen om betere oplossingen te ontwikkelen om onze cliënten te dienen en internationaal uitgebreidere dekking van hogere kwaliteit te bieden.”

Het kantoor zal belasting- en juridische diensten aanbieden voor internationale, multinationale en individuele cliënten in Nigeria, West-Afrika en wereldwijd. De specialisatiegebieden zullen belastingadvies en regelgevingsdiensten, transfer pricing, energie en infrastructuur, consumenten en industriële markten, familiair vermogensbeheer en private cliënten, en belastingarbitrage/procesvoering omvatten.

“Olaleye en zijn team hebben consistent hun toewijding aan hun cliënten getoond en ze zullen een belangrijke rol spelen in het uitbreiden van onze oplossingen voor cliënten in Afrika”, zei Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz. “De toevoeging van een locatie in Nigeria is een strategische zet en is onze eerste toegang tot de regio. Momenteel voeren we andere gesprekken en zullen onze capaciteiten in Afrika verder uitbouwen door soortgelijke groepen die onze kernwaarden delen toe te voegen.”

Andersen Global heeft wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 63 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr