09:12 uur 10-05-2017

Cyber Resilience Summit in juni in Brussel: sprekers bekendgemaakt

NEEDHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Het Consortium for IT Software Quality™ (CISQ™) heeft vandaag bekendgemaakt dat het op 6 juni 2017 de Cyber Resilience Summit organiseert in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel, België. Klik hier voor het volledige programma. De Summit is gratis toegankelijk, maar registratie is verplicht. Op de Summit zullen CIO’s en IT-beleidsmakers uit de VS en Europa spreken over het meten en beheren van software-risico en -veiligheid, en over technische schuld. Prominente sprekers zijn:

 • Professor Georges Ataya, Belgische Cyber Security Coalition
 • Paul Bentz, CISQ Director of Government and Industry Programs; voormalig CIO Paribas en Allianz
 • Erik Beulen, Directeur, The Boston Consulting Group
 • Antonio Conte , Europese Commissie, DG Ondernemingen en Industrie (uitgenodigd)
 • Paul Cornelisse, Directeur METRI Group
 • Dr. Bill Curtis, Executive Director CISQ
 • Nicolas Fleuret, Partner Deloitte France
 • Dr. J. Michael Gilmore, voormalig Director of Operational Test and Evaluation bij het U.S. Department of Defense, nu RAND
 • Jean-François Legendre, Development Manager AFNOR
 • Constant Kohler, Programme Manager, Industry & Infrastructure, CEN and CENELEC
 • Dr. Richard Soley, Voorzitter en CEO Object Management Group
 • Toine van Eeden, CIO NCOI

Ga naar http://it-cisq.org/cyber-resilience/ om meer te lezen over hoe CISQ-leden cyberveerkrachtkwesties bij software-intensieve systemen aanpakken.

Over CISQ
Het Consortium for IT Software Quality™ (CISQ™) is een toonaangevende groep van IT-leidinggevenden uit de Global 2000, system integrators, leveranciers van outsourced services en leveranciers van softwaretechnologie die zich inzetten voor de invoering van calculeerbare normen voor het meten van kwaliteit en omvang van software. CISQ is opgericht door de Object Management Group (OMG®) en het Software Engineering Institute (SEI) van de Carnegie Mellon University, en is een neutraal, open forum waar klanten en leveranciers van IT-applicatiesoftware een sectorbrede actie-agenda kunnen uitwerken voor de verbetering van de kwaliteit van IT-applicaties en het terugdringen van kosten en risico’s. CISQ wordt gesponsord door CAST, Synopsys, Booz Allen Hamilton, Cognizant en Huawei. Ga voor meer informatie naar www.it-cisq.org.

Noot voor de redactie: Ga naar http://www.omg.org/legal/tm_list.htm voor alle OMG-handelsmerken. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Object Management Group
Ann McDonough, +1-781-444-0404
mcdonough@omg.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr