09:05 uur 09-05-2017

Andersen Global kondigt Andersen Tax& Legal in Portugal aan

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots een nieuwe vestiging in Portugal bekend met de toevoeging van Nobre Guedes, Mota Soares & Associados (NGMS), een advocatenkantoor dat zowel overheids- als commerciële bedrijven bedient. NGMS wordt onderdeel van Andersen Global en zal de naam Andersen Tax & Legal gaan voeren.

“Onderdeel worden van Andersen Global biedt een enorme kans voor groei binnen Europa en internationaal, terwijl we toch dynamische, gespecialiseerde belasting- en juridische adviezen kunnen blijven bieden”, zegt leidinggevende partner van Andersen Tax & Legal in Portugal, Luis Nobre Guedes. “Het integreren van aanvullende diensten binnen ons bestaande portfolio zal ons helpen om de belangrijkste markten beter te kunnen bedienen.”

Jaime Olleros, Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Spanje legt uit: “Andersen Tax & Legal in Spanje heeft al een nauwe werkrelatie met Luis en de andere partners bij NGMS, en wij kijken ernaar uit om samen te blijven werken met hun team. Ons samenwerkingsverband zorgt ervoor dat we gebruik kunnen maken van de grote ervaring van hun professionals en ons samen kunnen richten op het vinden van de beste oplossingen om aan de behoeften van klanten tegemoet te komen.”

Een groep van 30 zeer ervaren en vaardige professionals zal onderdeel worden van Andersen Global, zodat ze een grote hoeveelheid expertise aan verschillende diensten kunnen toevoegen, zoals zakelijke en bedrijfswetgeving, belastingwetgeving, EU-wetgeving, arbeidsrecht, openbaar recht, geschillen, bankwezen, intellectueel eigendom en milieu en onroerend goed. Andersen Tax & Legal in Portugal biedt diensten in zowel Portugal en het buitenland in alle industrieën, waaronder gezondheidszorg, media en reclame, technologie en transport.

Mark Vorsatz, CEO of Andersen Tax, voegde toe: “Andersen Tax & Legal in Portugal zal een goede toevoeging zijn aan Andersen Global, en ze delen onze toewijding voor onafhankelijke en hoogwaardige, naadloze diensten wereldwijd. Een locatie in Portugal past perfect binnen de uitbreidingen die we blijven doen in Europa, en samen vormen Lissabon, Madrid, Valencia en Barcelona een uniek Iberisch bedrijfsonderdeel. De toevoeging van deze uitstekende individuen is de basis voor een nog robuustere aanwezigheid in de regio.”

Andersen Global heeft wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 62 locaties via bedrijfsonderdelen en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr