09:21 uur 05-05-2017

SevOne werkt samen met Red Hat om een krachtige NFV-oplossing voor servicegarantie te creëren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SevOne, in samenwerking met Red Hat, heeft vandaag een nieuwe oplossing voor netwerkfunctievirtualisatie (NFV) bekendgemaakt die optimaal gebruik maakt van de geavanceerde virtualisatie van de netwerkfuncties van Red Hat’s NFV-oplossing met de automatisering van de waarborg en de prestaties van het SevOne-platform. Dankzij dit aanbod kunnen communicatiedienstverleners (CSP’s) een op NFV gebaseerde infrastructuur implementeren en exploiteren, en zo beter inzicht krijgen in hun virtuele netwerkdiensten en hun cloudinfrastructuur waarop de oplossing draait. Hierdoor beschikken CSP’s over meer bedrijfsefficiëntie en -flexibiliteit, naast de mogelijkheid om de bedrijfskosten te verminderen.

Carriers staan voortdurend onder druk om te innoveren en hun diensten te differentiëren om hun concurrentiepositie te verbeteren. De NFV-oplossingen van Red Hat worden over de hele wereld ingezet om CSP’s de mogelijkheid te geven om hun bedrijfsflexibiliteit te vergroten. Het SevOne-platform voorziet bedrijven van de automatisering van de waarborg en de prestaties van en het inzicht in hun virtuele netwerkdiensten om downtime te verminderen en de klantenbinding te vergroten.

De SevOne-oplossing kan automatisch zowel de gevirtualiseerde netwerkfuncties die worden gebruikt door NFV-gebaseerde implementaties van Red Hat, als de infrastructuur waarop de oplossing draait, waarborgen. Door elke laag van een NFV-architectuur te monitoren, kan de oplossing detecteren wanneer nieuwe virtuele netwerkfuncties worden ingezet en waar deze draaien op de OpenStack Platform-gebaseerde infrastructuur van Red Hat. Hierdoor kan de geautomatiseerde borging van NFV, aangedreven door het SevOne-platform:

  • Verwerven – Bewezen schaal om te voldoen aan de behoeften van de grootste CSP’s ter wereld om de breed spectrum statistische, stroom-, log- en metadata van alle lagen van de virtuele en fysieke NFV-infrastructuur te verzamelen
  • Analyseren – Analyse in realtime met geautomatiseerde baselining en anomaliedetectie om het risico van de dienstverlening te beperken
  • Automatiseren – Mogelijk maken van een zelfaansturend, on-demand servicegarantiesysteem vanuit een cloudplatform op basis van open en uitbreidbare API’s

“We zijn enthousiast om samen te werken met Red Hat. Deze gecombineerde oplossing kan CSP’s helpen meer flexibiliteit en efficiëntie te bereiken, hun bedrijfsmodel te transformeren om de tevredenheid van hun abonnees te verbeteren, hun dienstverlening te differentiëren en hun omzet te verhogen om een concurrentievoordeel te behalen,” aldus Jack Sweeney, CEO van SevOne. “Dit is een bewijs van onze inzet om voortdurend te evolueren en te vernieuwen op de weg naar beste praktijken voor het beheren van carrier-grade netwerken van de volgende generatie.”

Darrell Jordan-Smith, vicepresident van Global Telecommunications en ICT bij Red Hat, stelde: “CSP’s gaan over op open-source NFV-oplossingen door de beloftes van schaalbaarheid, lagere kosten en flexibiliteit. Red Hat neemt het voortouw bij deze transformatie, en we zijn verheugd om samen te werken met SevOne om CSP’s te helpen om met deze oplossing een modernere, flexibele aanpak door middel van NFV te verwezenlijken.”

Over SevOne
SevOne biedt’s werelds grootste CSP’s, MSP’s en bedrijven het meest uitgebreide technologieportfolio om netwerk- en infrastructuurprestatiegegevens te verzamelen, te analyseren en te visualiseren om bruikbare inzichten te leveren, zodat ze kunnen concurreren en winnen in een verbonden wereld. SevOne bedient organisaties die ernaar streven om toezicht te houden op complexe, dynamische infrastructuur van de volgende generatie, zoals softwaregedefinieerde netwerken, georkestreerde containers en cloudtechnologieën, ter ondersteuning van hun bedrijfsdoelstellingen. SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Red Hat en het Shadowman-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Red Hat, Inc. of haar dochterondernemingen in de VS en andere landen. Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de VS en andere landen. Het OpenStack-woordmerk is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van de OpenStack Foundation in de Verenigde Staten en andere landen, en wordt gebruikt met de toestemming van de OpenStack Foundation. Red Hat, Inc. is niet geaffilieerd met en wordt niet onderschreven of gesponsord door de OpenStack Foundation of de OpenStack-gemeenschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr