09:47 uur 04-05-2017

C.H. Robinson helpt Radio Flyer het Tesla Model S for Kids in Europa te introduceren

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Het iconisch speelgoed bedrijf Radio Flyer heeft voor C.H. Robinson gekozen om Tesla Model S for Kids naar gezinnen in Europa te brengen. C.H. Robinson werd gekozen vanwege zijn vermogen om een complete logistieke oplossing te bieden die Radio Flyer in staat stelt om een strategische globale markt te openen voor zijn producten.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170504005039/nl/

Radio Flyer and C.H. Robinson worked together to bring the Tesla Model S for Kids to families in Eur ... Radio Flyer and C.H. Robinson worked together to bring the Tesla Model S for Kids to families in Europe. (Photo: Business Wire)

Voor de uitdaging om de directe e-commerce in de Europese markt binnen te dringen, eerst voor het Tesla Model S for Kids en later voor andere producten, heeft Radio Flyer C.H. Robinson benaderd om een complete oplossing te ontwikkelen die producten naar Europa vervoert tot aan de voordeur van de consumenten. C.H. Robinson’s oplossing omvatte een magazijn dat opslag en pick en pak-diensten aanbood, het identificeren van aanbieders in Europa om aangepaste nummerplaten te produceren, en het plannen en organiseren van zowel globaal doorsturen en wegvervoer in heel Europa.

“We waren blij met de kennis en ervaring die C.H. Robinson heeft in zowel Europese toeleveringsketens en wereldwijd vervoer,” zei Jake Guffey, Production & Supply Chain Manager bij Radio Flyer. “Onze samenwerking heeft ons in staat gesteld om onze producten aan consumenten in een nieuwe globale markt aan te bieden.”

C.H. Robinson heeft eerst de behoefte en uitdagingen van Radio Flyer vastgesteld voor Tesla Model S for Kids en een aangepaste oplossing ontwikkeld voor de producent. Vanwege het aanvankelijke succes van het programma in Europa, heeft Radio Flyer zijn relatie met C.H. Robinson uitgebreid, en de logistieke dienstverlener ingeschakeld bij de ondersteuning van het vervoer van andere producten, waaronder externe magazijnen in heel Europa.

“Onze relatie met Radio Flyer heeft bewezen een sleutel te zijn voor ons gezamenlijke succes. Onze hands-on strategie is overgenomen door Radio Flyer en samen verbeteren we hun toeleveringsketen en helpen met de groei van hun globale aanwezigheid,” zei Jeroen Eijsink, President Europe van C.H. Robinson Europe. “We zijn trots om met dit 100 jaar oude bedrijf samen te werken en ze te helpen hun iconische producten naar gezinnen in heel Europa te brengen.”

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren in de hele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, ervaren in het opbouwen van relaties en gericht op het helpen van onze klanten. De onderneming, onze Stichting en onze werknemers dragen jaarlijks bij aan een verscheidenheid aan organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Ga voor meer informatie naar http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketing Manager
Marianne.myburgh@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr