09:24 uur 28-04-2017

Merrill Lynch International& Co. C.V. deponeert financieel jaarverslag

CURAÇAO–(BUSINESS WIRE)– Merrill Lynch International & Co. C.V. heeft vandaag zijn aandeelhouders meegedeeld dat het bedrijf zijn financieel jaarverslag voor het jaar eindigend op 31 december 2016, samen met het auditrapport en de door de verantwoordelijke personen opgemaakte auditverklaring, heeft ingediend bij de Beurs van Luxemburg, het officieel aangewezen mechanisme van Luxemburg, de thuislidstaat van Merrill Lynch International & Co. C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt zijn bij de Beurs van Luxemburg ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële rapporten kosteloos op zijn website beschikbaar zo snel als redelijkerwijs mogelijk is, nadat Merrill Lynch International & Co. C.V. deze documenten elektronisch heeft gedeponeerd bij de Beurs van Luxemburg. Deze documenten zijn te vinden op de website van Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=merrill_lynch onder ‘Financial Information / Subsidiary Information’.

De Beurs van Luxemburg onderhoudt een website die rapporten en andere informatie bevat die verplicht door de uitgevende instellingen bij deze moeten worden ingediend. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen door naar de startpagina van de Beurs van Luxemburg te gaan op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp

Kopieën van de hierboven genoemde informatie zullen ook kosteloos beschikbaar worden gesteld door te bellen naar +852 3508 4166 of op schriftelijk verzoek aan:

Merrill Lynch International & Co. C.V.
Kaya W.F.G. (Jombi) Mensing 36
Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America Merrill Lynch
Carrie Lam, +852 3508 4166

Check out our twitter: @NewsNovumpr