16:37 uur 24-04-2017

Andersen Tax & Legal start in Nederland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Taxperience, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch, gaat de naam Andersen Tax & Legal voeren in Nederland. Dit in vervolg op de wereldwijde naamswijzigingen en toetredingen van een aantal andere Andersen Global member firms, die de naam Andersen eveneens zijn gaan voeren.

“We zijn verheugd om door te gaan met het verenigen van onze kennis en expertise met het wereldwijde Andersen team, zoals wij al enkele jaren doen, maar nu ook in Nederland onder de naam Andersen Tax & Legal. Prioriteit blijft het samen zoeken naar de beste oplossing voor onze klanten. De naam Andersen versterkt onze zichtbaarheid en daarmee de mogelijkheid om ‘best-in-class’ service en naadloze, grensoverschrijdende dienstverlening te bieden”, Aldus Ruben van Aarle, Country Managing Director van Andersen Tax & Legal.

Onder de naam Andersen Tax & Legal blijft het Nederlandse team fiscale, notariële, juridische, interim en financiële oplossingen bieden aan bedrijven en particulieren, zowel binnen als buiten Nederland.

Andersen Tax CEO, Mark Vorsatz, voegt toe: “Onze gezamenlijke normen en waarden alsmede de toewijding om altijd uitstekende kwaliteit te bieden, zijn en blijven de kracht van ons team. De naam Andersen representeert deze beloften. We zijn vastberaden om onder een gemeenschappelijke naam verder te bouwen op dit zeer sterke fundament.”

Andersen Tax & Legal heeft kantoren in ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Rotterdam en wordt in meer dan 62 locaties wereldwijd vertegenwoordigd door member firms en samenwerkende kantoren van Andersen Global.

Andersen Global is een internationale organisatie van member firms met bijna 2.000 professionals over de gehele wereld.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr