10:20 uur 21-04-2017

RF IDeas stelt authenticatiesystemen voor productie tentoon op Hannover Messe

ROLLING MEADOWS, Ill.–(BUSINESS WIRE)– RF IDeas Inc., de toonaangevende vernieuwer en producent van badgelezers voor interne toepassingen zoals computertoegang, identificatie en tijdsklokken, presenteert zijn aan de wand of op het bureaublad te bevestigen modellen van pcProx®, de ultracompacte  pcProx 13.56 MHz Nano  en de pcProx® Plus BLE met Bluetooth® op de Hannover Messe.

RF IDeas zet zich in voor optimale productieprocessen bij organisaties in de maakindustrie door middel van gerichte authenticatiesystemen. Het bedrijf wil zijn positie op de Europese markt versterken als nieuwe lid van het partnerprogramma Rockwell Encompass in Europa. Encompass is onderdeel van het Rockwell Automation PartnerNetwork en werkt aan verbeteringen van de markt door technische en commerciële middelen van Rockwell Automation en de Encompass-partner te combineren. RF Ideas stelt zijn pcProx Plus voor Rockwell Automation tentoon op de Hannover Messe, naast andere systemen die processen in de fabriekshal ondersteunen.

 

 

RF IDeas Highlights Manufacturing Authentication Solutions at Hannover Messe

ROLLING MEADOWS, Ill.–(BUSINESS WIRE)– RF IDeas Inc., the leading innovator and manufacturer of employee badge readers for in-building applications such as computer access, identification, time and attendance will showcase its  pcProx® surface mount and desktop models, the newly added ultra-compact pcProx 13.56 MHz Nano, and pcProx® Plus BLE with Bluetooth®, among other manufacturing authentication solutions at Hannover Messe.

Committed to helping manufacturing organizations optimize their manufacturing process through targeted authentication solutions, RF IDeas further will strengthen its role in the European market as a new member of the Rockwell Encompass partner program in Europe. The Encompass Program is a part of the Rockwell Automation PartnerNetwork, and works to improve solutions in the marketplace by linking technical and commercial resources of Rockwell Automation and the Encompass partner. RF IDeas will showcase its pcProx Plus for Rockwell Automation at Hannover Messe, in addition to other solutions that support operations on the manufacturing floor.

“RF IDeas has a strong history of providing authentication solutions to the manufacturing markets in North America, and we are excited to showcase the great work our teams are doing in the Europe, Middle East and Africa (EMEA) region,” said Ian Bayly, Sales Director for EMEA. “As a first-time booth participant at Hannover Messe, we’re looking forward to networking and sharing our manufacturing authentication expertise with in-region clientele.”

Hannover Messe will be held April 24-28 in the Hannover Fairgrounds of Hannover, Germany. RF IDeas will be located in the US Production Automation Pavilion, Hall 17 Booth D64-5. For more information about RF IDeas, visit the Knowledge Center at  https://www.rfideas.com/knowledge-center.

About RF IDeas

RF IDeas, Inc. is a leader in the employee badge and card reader space for healthcare, manufacturing, government and enterprise. Partnering with leading technology companies, RF IDeas readers enable innovative solutions for single sign-on, secure printing, attendance tracking and other applications that require authentication. RF IDeas is a subsidiary of  Roper Technologies. For more information about RF IDeas solutions, visit the Knowledge Center at  https://www.rfideas.com/knowledge-center.

RF IDeas® and pcProx® are registered trademarks of RF IDeas, Inc. All other trademarks, service marks and product or service names are property of their respective owners.

Contacts

RF IDeas Inc.
Arlene King
Marketing Manager
Ph: (866) 439-4884 Ext: 480
E: Marketing@RFIDeas.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr