11:18 uur 20-04-2017

Schikking bereikt met betrekking tot schending van de handelsmerkrechten van Andersen Tax in de V.S.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– MoHala Enterprises, handelend als Sundial Consulting, en Andersen Tax kondigden vandaag aan dat zij een minnelijke schikking hebben bereikt met betrekking tot een geschil inzake een schending van de handelsmerkrechten dat in maart 2017 begon. Alhoewel de specifieke voorwaarden van de resolutie vertrouwelijk zijn, heeft MoHala Enterprises handelend als Sundial Consulting ermee ingestemd om nooit de termen “Andersen” of “Arthur Andersen” te gebruiken voor het promoten van haar professionele consultancy-diensten, en is het lidmaatschap als gelieerde onderneming van de Franse gemeenschap opgezegd waar het bekend stond als “Arthur Andersen & Co.”. Sundial Consulting zal tevens Arthur Andersen LLP opheffen, een limited liability partnership in Californië dat voorheen opgericht was om te dienen als Amerikaans lid en gelieerde onderneming van deze Franse gemeenschap. Andersen Tax, eigenaar van meerdere merkregistraties die de naam “Andersen” bevatten voor fiscale en zakelijke consultancy-diensten wereldwijd, diende vorige maand een aanklacht in tegen MoHala Enterprises op basis van die rechten wat leidde tot de schikking die vandaag overeengekomen is.

Neem voor meer informatie contact op met Oscar Alcantara, Trademark Counsel bij Andersen Tax.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Oscar Alcantara, 312-357-3963

Check out our twitter: @NewsNovumpr