08:31 uur 13-04-2017

FarmFacts en AGCO kondigen een nieuwe Wayline conversietool aan om de overdracht van automatische geleidingsgegevens te verbeteren

DULUTH, Ga.–(BUSINESS WIRE)– FarmFacts, onderdeel van BayWa, en AGCO Corporation (NYSE:AGCO), een wereldleider op het gebied van productie en distributie van landbouwapparatuur, heeft vandaag een nieuwe webgebaseerde tool aangekondigd die boeren helpt om binnen een machineterminal geografische informatie van meerdere fabrikanten uit te wisselen en te bekijken.

De NEXT Farming Wayline Converter is de eerste van zijn soort in de markt, gemaakt door Fuse ® en biedt boeren de kans om snel gegevens om te zetten, zoals rechte paden en veldranden van het ene merk geleidingssysteem naar dat van een ander merk, waardoor boeren tijd en werk besparen als ze geleidingstools van meerdere merken gebruiken. Bij de lancering ligt de focus op het faciliteren van gegevens voor automatische geleidingstechnieken.

FarmFacts en AGCO hebben samengewerkt bij de ontwikkeling van de tool, die exclusief wordt geïntroduceerd bij klanten van FarmFacts en AGCO gedurende deze lente, en waarbij andere merkaanbieders wellicht in de toekomst beschikbaar komen. Klanten zullen in staat zijn de beschikbare geodata-informatie van ondersteunde merkgeleidingsproducten om te zetten, voor gebruik in AGCO’s Auto-Guide™, Auto-Guide 3000 en VarioGuide automatische geleidingssystemen. Deze nieuwe geleidingssystemen zorgen ervoor dat klanten kunnen kiezen voor het gebruik van een NovAtel- of Trimble-ontvanger.

Als onderdeel van Fuse en de open benadering van precisielandbouw is AGCO gericht op het helpen van klanten bij de optimalisatie van hun boerderijen via naadloze integratie en connectiviteit van techniek. Centraal binnen deze strategie staat het unieke partnermodel van AGCO, bij de samenwerking met andere vertrouwde aanbieders in de landbouwindustrie en het bieden van connecties via tools als de NEXT Farming Wayline Converter – gemaakt door Fuse. De tool is beschikbaar via de website van Fuse op www.agcotechnologies.com/wayline.

Voor meer informatie over AGCO’s aanbod voor precisielandbouw, kijkt u op www.AGCOcorp.com/Fuse.

Fuse is een geregistreerd handelsmerk van AGCO. Auto-Guide is een handelsmerk van Caterpillar Inc. en wordt gebruikt onder licentie door AGCO. FarmFacts, BayWa, Trimble en NovAtel zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Over AGCO

AGCO (NYSE: AGCO) is een toonaangevende leider in het ontwerp, fabricage en distributie van landbouwoplossingen en ondersteunt meer productieve landbouwbedrijven via een volledige lijn van apparatuur en gerelateerde diensten. AGCO -producten worden verkocht via vijf basismerken, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® en Valtra®, ondersteund door Fuse®-precisietechnologieën en diensten voor optimalisatie van het boerenbedrijf, en worden wereldwijd gedistribueerd via een combinatie van ongeveer 3.000 onafhankelijke dealers en distributeurs in meer dan 140 landen. AGCO , opgericht in 1990, heeft zijn hoofdkantoor in Duluth, Georgia, VS. In 2015 had AGCO een netto omzet van $ 7,5 miljard. Bezoek voor meer informatie  http://www.AGCOcorp.com. Voor bedrijfsnieuws, informatie en evenementen kunt u ons volgen op Twitter: @AGCOCorp. Voor financieel nieuw op Twitter kunt u de hashtag #AGCOIR volgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AGCO
Abby Burton, +1 770-813-6167
abby.burton@agcocorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr