11:19 uur 12-04-2017

Nuvias Unified Communications Practice wordt uitgerold binnen heel EMEA

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nuvias kondigt de lancering aan van haar Unified Communications (UC) Practice in de regio EMEA, gebaseerd op de UC-oplossingen en -diensten die worden geleverd door  SIPHON Networks, dat in oktober 2016 onderdeel is geworden van de Nuvias Group.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170412005039/nl/

Steve Harris: "... werkelijk aanzienlijke mogelijkheden voor het IT-kanaal om de lucratieve UC-markt ... Steve Harris: “… werkelijk aanzienlijke mogelijkheden voor het IT-kanaal om de lucratieve UC-markt te betreden.” (Photo: Business Wire)

SIPHON is een vooraanstaande, bekroonde leverancier van UC-oplossingen en -technologie voor de channel. In 2016 behaalde het bedrijf de 24 e plaats op de prestigieuze ranglijst van snelst groeiende technologiebedrijven in het Verenigd Koninkrijk, de  UK Technology Fast 50 van Deloitte, met een groei van 723% in de vier voorafgaande jaren.

Uitrol in EMEA

SIPHON is al een gevestigde naam in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. De UC Practice wordt de komende maanden uitgerold in de gehele EMEA via de regionale kantoren van Nuvias, beginnend in Duitsland. Nuvias neemt meer personeel in dienst in de regio EMEA ten behoeve van de ondersteuning van leveranciers en resellers.

Naar verwachting zullen bestaande en nieuwe UC-leveranciers profiteren van de groeiende UC-mogelijkheden van Nuvias in de gehele regio EMEA om hun omzet in de regio te verhogen. Daarnaast zullen naar verwachting zowel bestaande als nieuwe Nuvias reseller/integrator channelpartners in de regio EMEA een plek veroveren op deze bloeiende markt of hun UC-activiteiten uit te breiden door deze met beide handen aan te grijpen.

Paul Eccleston, CEO van Nuvias, verklaarde: “SIPHON is een bijzonder bedrijf met een zeer sterk aanbod voor de channel, zoals is gebleken uit de enorme groei van het bedrijf in de afgelopen jaren. De omvangrijke expertise van SIPHON op technisch gebied en op het gebied van solution engineering heeft het bedrijf in staat gesteld nauw samen te werken met leveranciers en resellers bij de ontwikkeling van UC-oplossingen. Deze factoren hebben, samen met de zeer hoogwaardige dienstverlening en de ongekende mogelijkheden van de oplossingen van SIPHON, een doorslaggevende rol gespeeld bij het succes van het bedrijf.”

Steve Harris, EVP van Unified Communications bij Nuvias en Managing Director van SIPHON voegt toe: “Een belangrijke reden waarom wij ons vorig jaar hebben aangesloten bij Nuvias was de mogelijkheid om te groeien en onze vleugels uit te slaan, zowel binnen het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. De lancering van UC door Nuvias in de regio EMEA vormt de basis voor het verwezenlijken van deze ambitie.

“Dit is een uiterst interessante tijd voor UC binnen de regio EMEA, met werkelijk aanzienlijke mogelijkheden voor het IT-kanaal om de lucratieve UC-markt te betreden en de traditionele concurrentie te verslaan. We geloven dat wij, als onderdeel van Nuvias, de juiste leverancier van oplossingen en technologie zijn om de service, ondersteuning en technische kennis te bieden die onze klanten wensen en om hen te helpen optimaal te profiteren van de kansen die deze markt biedt.”

SIPHON

De oplossingen van SIPHON zijn ontwikkeld voor channelpartners die op de cloud gebaseerde of lokale UC-technologie, -oplossingen en diensten willen leveren. Dankzij de samenwerking met serviceproviders en resellers heeft SIPHON een set unieke vaardigheden ontwikkeld rond haar professionele en technische support diensten, alsmede haar diensten op het gebied van solution engineering. Het is bedrijf uitgegroeid tot een vertrouwde technologiepartner van veel van de belangrijkste UC-providers in de markt.

SIPHON vervult thans een voortrekkers rol op het gebied van UC-innovatie en ondersteunt partners die hun klanten een volledige UC-beleving willen bieden. Hiertoe behoren Microsoft Lync/Skype for Business, alsmede een suite van oplossingen voor video en collaboration. Tot de leveranciers van SIPHON behoren BroadSoft, Polycom, Lifesize, Oracle, AudioCodes, Panasonic, Yealink en Dubber. Tot de klanten behoren, onder andere, Gamma, essensys, exponential-e, Freedom, Tancroft, Ziggo en Telenet.

SIPHON aanbevelingen

Leverancier-partner voor clouddiensten –  BroadSoft

“SIPHON heeft voortdurend laten zien in staat te zijn overeenkomsten te sluiten en samenwerking aan te gaan met bestaande klanten en nieuwe relaties, die de volledige suite van BroadCloud-diensten en toepassingen leveren. Op dit moment ondersteunt het bedrijf meer dan 20 klanten in het Verenigd Koninkrijk die uitgebreide diensten en toepassingen op het gebied van Hosted Telephony, UC en collaboration leveren aan het MKB. Dankzij een groeiend cloudteam bevindt SIPHON zich in een uitstekende positie om door te bouwen op de tot dusver behaalde resultaten en het succes in 2017 zelfs nog verder uit te bouwen.” Andy Bannister, Sales Director bij BroadSoft BroadCloud in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Leverancier-partner Microsoft UC –  AudioCodes

“In SIPHON hebben we een echte value-added distributeur gevonden om AudioCodes te helpen groeien, nieuwe partners binnen te slepen en de omzet voor Session Border Controllers (SBC’s), een kernproduct voor ons, in het Verenigd Koninkrijk te vergroten. SIPHON heeft ons betrokken bij hun trainingssessies en speciale klantendagen die waren gericht op AudioCodes-producten. De verkoopteams hebben onze aanbevolen verkooptechnieken omarmd, en gekoppeld aan hun verbeterde productkennis heeft dit geresulteerd in een indrukwekkende verbetering van de prestaties, zowel wat betreft de omzet als het aantal geleverde producten.” –  Ewan Haig, landelijk manager voor het Verenigd Koninkrijk van AudioCodes

Channelpartner voor clouddiensten –  hSo

“Los van het feit dat het bedrijf uiterst flexibel en prettig in de omgang is, beschikt SIPHON over ervaring en diepe kennis met betrekking tot de technologieën van BroadSoft die ongeëvenaard zijn op de UC-markt. Door ons te vergezellen tijdens onze klantbezoeken, versterkt SIPHON onze samenwerking, bovenop de commerciële en technische ondersteuning van topklasse. Het is cruciaal voor ons geweest dat SIPHON in staat was onze uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid te overwinnen door ons volledige gebruikersbestand over te zetten naar een speciaal BroadWorks-platform op het moment dat we een bepaald aantal gebruikers bereikten. Het professionele dienstenaanbod van SIPHON maakte de installatie en ingebruikname van onze gloednieuwe gehoste implementatie een stuk eenvoudiger. SIPHON bood niet alleen de relevante training die ervoor zorgde dat ons team beschikte over alle benodigde kennis om het project zelf aan te kunnen, maar heeft daarnaast elke stap van de migratie voor ons eenvoudiger gemaakt.” –  Avner Peleg, directeur Customer Development van hSo.

Case Studies: http://www.siphonnetworks.com/siphon-customers.php

Over Nuvias Group

Nuvias Group is het pan-EMEA, high value distributiebedrijf dat internationale gespecialiseerde distributie in ICT herdefinieert. Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van een consistente, hoogwaardige, dienstverlenende en oplossingsrijke propositie in geheel EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien in uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en wordt hiermee de nieuwe standaard in de markt werkelijkheid.

De Group bestaat momenteel uit  Wick Hill, een bekroonde value-add distributeur met een sterke specialisatie in security;  Zycko, een bekroonde gespecialiseerde EMEA-distributeur met focus op advanced networking; en  SIPHON Networks, een bekroonde UC-specialist van oplossingen en technologieën voor de channel. Alle drie de bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten. De Group telt 21 regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen door middel van deze kantoren. De omzet is meer dan US $ 350 miljoen.

EINDE

Voor meer persinformatie en foto’s van Paul Eccleston of Steve Harris, kunt u contact opnemen met Annabelle Brown via +44 (0)1326 318212, e-mail  pr@nuvias.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nuvias
Annabelle Brown
+44 (0)1326 318212
pr@nuvias.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr