09:11 uur 11-04-2017

Andersen Tax & Legal vestigt zich in Italië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Tax & Legal vestigt zich in Italië met de Italiaanse partner van Andersen Global, Noda Studio, en neemt formeel de naam Andersen aan. Ze zullen actief zijn als Andersen Tax & Legal en zijn de derde firma die de naam Andersen in Europa gebruikt. Andersen Tax & Legal heeft zich in maart 2017 in Spanje gevestigd.

“Ik heb jarenlang met de professionals van Andersen gewerkt, en ik kijk ernaar uit om die geschiedenis verder te versterken wanneer we de naam Andersen gaan gebruiken. We delen dezelfde waarden, waaronder betrouwbaarheid, en hebben dezelfde benadering van stewardship en transparantie”, stelde de Office Managing Director van Andersen Tax & Legal in Italië, Andrea De Vecchi. “We blijven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte diensten.”

Als Andersen Tax & Legal, zal het kantoor consultancy blijven aanbieden op het gebied van belasting, financiën, boekhouding en arbeidsrecht voor zowel binnen- als buitenlandse bedrijven en individuen.

“Het is heel natuurlijk dat onze Italiaanse collega’s de naam Andersen gaan gebruiken”, voegde de CEO van Andersen Tax, Mark Vorsatz, eraan toe. “We hebben een aantal jaren in Italië gewerkt met Andrea en het team en ze belichamen alle waarden van onze organisatie.”

Andersen Tax & Legal in Italië heeft kantoren in Milaan, Rome, Venetië, Brescia en Monza en is vertegenwoordigd op 62 locaties door de ledenorganisaties en samenwerkende kantoren van Andersen Global. Andersen Global is een internationale associatie van firma’s met wereldwijd meer dan 1800 professionals.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr