15:54 uur 06-04-2017

Gemakkelijk, snel en goedkoop: Met Tirendo de passende zomerband vinden

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De tijd voor zomerbanden valt tussen Pasen en oktober. Er zijn veel goede redenen om uw banden op tijd om te wisselen: „Zomerbanden zijn dankzij hun speciale materiaaleigenschappen de beste oplossing voor zonnige dagen. Daardoor daalt bij warm weer niet alleen het benzinegebruik, maar zomerbanden bieden bij temperaturen van gemiddeld meer dan zeven graden ook een betere stabiliteit en een duidelijk kortere remweg,“ verklaart Thierry Delesalle van Tirendo. „Welke band de beste is, is niet alleen afhankelijk van het voertuig, maar ook van het rijgedrag van de chauffeur. Iemand die vaak hetzelfde traject rijdt, heeft andere banden nodig dan iemand die vooral korte afstanden in de stad rijdt.“

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170406005779/nl/

Zomerbanden zijn vanwege hun speciale eigenschappen in het warme seizoen de veilige en economische k ... Zomerbanden zijn vanwege hun speciale eigenschappen in het warme seizoen de veilige en economische keuze (Photo: Business Wire)

Daarom heeft de Tirendo-webshop zichzelf tot taak gesteld elke klant de passende band te bieden. Voor chauffeurs moet de verkoop van banden een kwestie van vertrouwen zijn – de banden zijn tenslotte de enige verbinding van het voertuig met de straat, en dus van doorslaggevend belang voor de veiligheid,“ aldus Delesalle. „En daarom gaan wij voor een hoogwaardig aanbod aan merkbanden voor alle eisen. Bovendien blijkt uit ons assortiment dat kwaliteit ook mogelijk is bij aantrekkelijke prijzen.“ Om bij het wisselen van de nieuwe banden geen extra moeilijkheden te veroorzaken, biedt Tirendo ook nog de optie om de banden rechtstreeks naar een van de meer dan 1.700 gekwalificeerde montagepartners te laten sturen, die de banden omwisselt en indien nodig ook voor de verwijdering van de oude banden, de opslag van de winterbanden of een uitgebreide voorjaarscontrole van het voertuig kan zorgen.

Tirendo heeft de inkoop bewust zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Door de centrale, overzichtelijke invoermogelijkheden is het zoeken naar soort, model en maat banden en ook het vinden van passende banden via de invoer van het eigen voertuig mogelijk. De inkoopbeleving wordt gecompleteerd door verschillende betalingsmogelijkheden en korte levertijden. En als er naast nieuwe banden ook nog onderdelen en accessoires nodig zijn om de auto in de goede zomerconditie te krijgen, kunnen de koper en Tirendo bovendien nog kiezen uit een omvangrijk assortiment accu‘s, remschijven, motorolie en nog veel meer.

Internet

www.tirendo.de, www.tirendo.at, www.tirendo.fr, www.tirendo.nl, www.tirendo.pl, www.tirendo.ch,www.tirendo.be, www.tirendo.se, www.tirendo.no, www.tirendo.it, www.tirendo.dk, www.tirendo.co.uk, www.tirendo.fi, www.tirendo.es, www.tirendo.ie, www.tirendo.pt

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr