14:50 uur 05-04-2017

Exclusive Group versterkt mondiale propositie BigTec

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Exclusive Group, het bedrijf in waardeverhogende dienstverlening en technologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat Martin Bichler is aangesteld als coördinator van het onderdeel  BigTec VAD, met een waarde van meer dan 100 miljoen euro. Als BigTec Vendor Manager voor EMEA & APAC leidt Martin het bedrijf op vlak van omzet- en winstdoelstellingen en is hij samen met de landelijke salesteams verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van de internationale propositie van BigTec.

“Martin is een getalenteerde channeloperator met adelbrieven in BigTec, waarmee hij de ideale keuze is voor verdere uitbreiding en succes van ons bedrijf voor waardeverhogende datacentertransformaties”, zei Barrie Desmond, operationeel directeur van Exclusive Group. “BigTec loopt voorop met baanbrekende technologieën, waarmee het de toekomst van zakelijke ict bepaalt en een belangrijke groeikans voor onze partners belichaamt. Martins nauwe banden met verkopers en directe ervaring in snel veranderende channeldynamiek is van vitaal belang voor onze relevantie en successen.”

 

Exclusive Group Strengthens Global BigTec Proposition

PARIS–(BUSINESS WIRE)– Exclusive Group, the value-added services and technologies (VAST) group, today announced the appointment of Martin Bichler to coordinate the continuing expansion of its 100m€+ BigTec VAD business. As BigTec Vendor Manager for EMEA & APAC, Martin runs the business management of revenue and profit targets and is responsible for implementing and developing the global BigTec proposition alongside in-country sales teams.

“Martin is a talented channel operator with readymade BigTec credentials that make him the ideal choice to drive further expansion and success of our datacentre transformation VAD business,” said Barrie Desmond, COO of Exclusive Group. “BigTec is at the forefront of technology disruption, shaping the future of enterprise IT and representing a significant growth opportunity for our channel partners. Martin’s close vendor relationships and first-hand experience of rapidly-changing channel dynamics will be vital to continuing our relevance and success in every local market.”

“Major IT trends like advanced automation, hybrid cloud, hyperconvergence and DevOps produce many significant new business opportunities for partners when they learn about the whole BigTec story,” said Martin Bichler. “Taking advantage of these changes is a defining challenge for channel partners around the world, and one that BigTec supports them to achieve. To join this business and help shape its destiny is a real privilege for me, and I look forward to making a difference at global and local levels.”

Martin Bichler brings over 17 years’ experience in IT sales and channel management, including a decade in value-added distribution with Azlan and Arrow. His most recent roles were at Brocade, working with OEM and reseller partners in Germany and EMEA-wide.

Contacts

Cohesive
Greg Halse/Ellie Stansfield
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr