08:54 uur 04-04-2017

Andersen Global breidt tegenwoordigheid uit in Israël met Yaron-Eldar

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global deelt met trots mee dat ze de aanwezigheid in Israël uitbreiden door een samenwerkingsovereenkomst met Yaron-Eldar, Paller, Schwartz & Co., een advocatenkantoor met vestigingen in Tel Aviv en Haifa die zijn gespecialiseerd in alle aspecten van belastingwetgeving, zowel in Israël als internationaal. De toevoeging van Yaron-Eldar als partnerorganisatie van Andersen Global is onderdeel van een grotere uitbreidingsstrategie in Israël en het Midden-Oosten.

Het Yaron-Eldar team wordt geleid door Managing Partner Tali Yaron-Eldar en werkt met partners Roy Paller, Rani Schwartz en Gilad Ben Ami. “De Israëlische economie groeit snel en wordt erg belangrijk op het gebied van high-tech. Onze samenwerking met Andersen stelt ons in staat om de hoogwaardige, innovatieve oplossingen aan onze cliënten te bieden die ze van ons verwachten op internationaal niveau,” zei Tali.

Yaron-Eldar biedt belastingrecht, internationale belastingen, onroerendgoedbelasting, en indirecte belastingdiensten voor zowel grote en kleine publieke en private bedrijven alsook individuen.

Ilan Ben-Eli, oprichter en groepsleider van Beneli Tax Boutique merkte op, “We hebben reeds een nauw, gecoördineerd samenwerkingsverband met Tali en haar groep. Onze samenwerking met Andersen Global versterkt het team dat we in Israël hebben en ons vermogen om diensten naadloos aan te bieden.” Beneli Tax Boutique, een belastingbedrijf gevestigd in Tel Aviv, maakte de samenwerking met Andersen Global in januari bekend.

Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax voegde toe, “Het vermogen om iemand als Tali toe te voegen, die de eerste vrouw en jongste commissaris van de Israëlische belastingautoriteit was, bewijst de kwaliteit van de individuen die zich aansluiten bij Andersen Global. Kwaliteit en klantenservice blijven onze prioriteit en we blijven ons tem in het Midden-Oosten uitbreiden met dit in het achterhoofd.”

Met de toevoeging van Yaron-Eldar, is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 61 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr