15:17 uur 03-04-2017

Mindbreeze geplaatst in het quadrant Challengers van het Magic Quadrant for Insight Engines 2017

LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze , een vooraanstaand bedrijf op het gebied van big data, kennismanagement en informatie-inzichten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het door Gartner, Inc. is geplaatst in het quadrant “Challengers” van het Magic Quadrant for Insight Engines. Mindbreeze bezet de hoogste positie voor vermogen tot uitvoering. Het onderzoeks- en adviesbureau Gartner, Inc. heeft 13 verschillende providers van over de hele wereld geëvalueerd.

“We zijn enorm trots op het bereiken van de hoogste positie voor vermogen tot uitvoeren. We beschouwen deze positie als een erkenning van de wendbaarheid van onze teams en van onze inzet tot het leveren van een scherp geprijsd product van topklasse en weerspiegelt het kant-en-klare karakter van onze applicatie en cloudservice. Speciale dank gaat uit naar al onze gewaardeerde internationale klanten voor de belangrijke rol die ze hebben vervuld bij het innovatieve traject dat we tot dusver hebben afgelegd,” aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze. “Aan de ene kant is Mindbreeze InSpire is een perfecte vervanging voor de Google Search-applicatie, maar het is veel meer dan dat. Het is een flexibel high-end product dat bedrijven in staat stelt de uitdagingen op het gebied van kennisbeheer in een wereld van big data snel en efficiënt te overwinnen, zonder omslachtige langetermijn projectplannen.”

Download het Magic Quadrant voor Insight Engines 2017 nu.

Mindbreeze InSpire is een intelligent, zelflerend systeem voor geautomatiseerde documentverwerking en wordt geleverd als een applicatie. Het is direct klaar voor gebruik en kan worden geïntegreerd in bedrijfssystemen/-workflows met behulp van meer dan 450 standaard connectoren. Mindbreeze maakt gebruik van machinaal leren en kunstmatige intelligentie om inzicht te verkrijgen in de betekenis van informatie en de intentie van elke gebruiker. Wanneer het gaat om het begrijpen van informatie en het herkennen van semantische relaties in grote hoeveelheden gegevens, biedt kunstmatige intelligentie enorme voordelen. Mindbreeze InSpire is tevens beschikbaar als een volledig uitgeruste cloudservice.

Gartner verdeelt de verschillende providers onder in categorieën als “Challengers”, “Leaders”, “Visionaries” en “Niche Players” op basis van de volledigheid van hun visie en hun vermogen tot uitvoeren. Gartner publiceerde de Magic Quadrant for Insight Engines van Whit Andrews, Guido De Simoni en Jim Murphy op 30 maart 2017.

Magic Quadrant

Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of diensten die worden beschreven in haar onderzoekspublicaties, en geeft niet het advies aan technologiegebruikers alleen zaken te doen met de leveranciers met de hoogste beoordelingen. De onderzoekspublicaties van Gartner zijn gebaseerd op de opinie van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als een opsomming van feiten. Gartner wijst elke garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, van de hand.

Over Mindbreeze

Mindbreeze, een bedrijf met hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor zoek-, big data- en kennisbeheer voor het bedrijfsleven. Onze insight-engine begrijpt informatie en maakt een totaaloverzicht mogelijk van de kennis van de onderneming – ongeacht waar (gegevensbronnen) en hoe (gestructureerd, ongestructureerd) deze is opgeslagen. Met een wereldwijd partnernetwerk is Mindbreeze vertegenwoordigd in alle tijdzones.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Mindbreeze
Ulrike Kogler, +43 732 606162-0
pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr