15:03 uur 30-03-2017

4finance kondigt herfinanciering aan

LONDON & RIGA, Letland–(BUSINESS WIRE)–

4finance S.A. heeft vandaag aangekondigd nieuwe, in dollars aangegeven obligaties met vijfjarige looptijd ter waarde van 350 miljoen dollar uit te geven. Doel van de obligatie-uitgifte is de herfinanciering van bestaande, in dollars en Zweedse kroon aangegeven obligaties en algemene  bedrijfsactiviteiten.

Het bedrijf heeft bestaande houders van dollarobligaties op de hoogte gesteld van het openbare aanbod en benaderd met een verzoekt tot instemming.

 

 

4finance Announces Refinancing Transactions

LONDON & RIGA, Latvia–(BUSINESS WIRE)– Regulatory News:

4finance S.A. today announces the launch of a new issue of 5 year maturity USD notes, totalling up to USD 350 million, which is intended to refinance its existing USD and SEK Notes and for general corporate purposes.

A notice has been published notifying existing USD noteholders of a tender offer and consent solicitation process.

A notice will be provided on 30 March 2017 to existing SEK noteholders of a conditional call of the SEK notes, subject to various conditions, including closing of the offer of new USD notes.

These materials are not an offer for sale of securities in the United States. The securities referred to herein may not be offered or sold in the United States absent registration with the United States Securities and Exchange Commission or an exemption from registration under the U.S. Securities Act of 1933, as amended. The Company has not registered, and does not intend to register, any part of the New Notes in the United States, and has not conducted, and does not intend to conduct, a public offering of the New Notes in the United States.

Contacts

4finance
James Etherington, +44 (0)7766 697 950
(Investor Relations)
or
Guy Middleton, +44 (0)7782 329 663
(Head of PR)
investorrelations@4finance.com< br/>or
Instinctif Partners (International Media)
Mark Walter / Guy Scarborough
or
Catherine Hems
+44 (0)20 7866 7887
4finance@instinctif.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr